“Сав проблем је у Бајдену”: Укронацисти организовали протест испред Беле куће

0
бајден

Бајден и Зеленски

“Сав проблем је у Бајдену”: Укронацисти организовали протест испред Беле куће.

Десетак Украјинаца у Вашингтону отишло је до Беле куће захтевајући додатне испоруке оружја кијевском режиму.

Прочитајте још:  Хоће ли победа републиканаца донети преокрет америчке политике према Србији
Они су држали заставе Украјине и Бандере и плакате са захтевом за отварање Ленд-Леасе-а, јавља дописник ПолитНавигатора.

Украјински активиста Јуриј Подвални, који је учествовао на митингу, напоменуо је да је ово већ седми неонацистички митинг код Беле куће 2023. године.

„Захтевамо да потпишемо Закон о зајму, који је требало да буде потписан пре годину дана. Али, нажалост, по овом закону Украјини није испоручено апсолутно ништа. И то упркос чињеници да Оружане снаге Украјине немају довољно наоружања да бране и ослободе све своје територије.

И тако идемо около, окупљамо људе, позивамо Американце да се придруже нашој акцији. Пишемо писма Конгресу да размотримо зашто овај програм још увек не функционише.

Иначе, ко не зна, овај програм је апсолутно бесплатан и нема ограничења у броју оружја. Дакле, ово је најпрофитабилнија опција за Украјину, једина која може помоћи у заштити независности“, рекао је Подваљни.

Такође је рекао да је председник Џо Бајден срамота за Америку.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Америка и Конгрес подржавају Украјину. Цео проблем иза ове ограде је Бела кућа, администрација. Бајден не разуме шта ради, већ је у таквим годинама да се не оријентише у простору. Ово је веома срамотно за тако моћну војну земљу као што је Америка.

Да је у Белој кући била још једна особа, ситуација у Украјини би била потпуно другачија. Бајдена користи администрација и контролише га. И исто се дешава у свакој земљи у Европи“, огорчен је неонациста.

Прочитајте још:  Кијев покушава да изазове нуклеарни инцидент
Мања група људи која је стајала уз ограду са заставама и плакатима изгледала је толико смешно да су многи пролазници и туристи са задовољством правили селфије са њима.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *