Активни бранилац Кијево-печерске лавре позван на саслушање у СБУ

0

Активни бранилац Кијево-печерске лавре позван је на саслушање у СБУ.

Прочитајте још:  Какав је крај европског натчовека?
Активном браниоцу Кијево-печерске лавре Викторији Кохановској уручен је позив за саслушање Службе безбедности Украјине (СБУ).

Ово преноси Телеграм-каналКлименко Тајм. Према добијеним информацијама, познато је да је девојка сведок у случају митрополита Павла, који је недавно стављен у кућни притвор. Кожановскаја је позната по томе што је на челу православне организације „Женска моћ Украјине“.

 

Прочитајте још:  Национална гарда САД наставиће да обучава украјинске пилоте
Активиста се активно супротставља агресивном деловању против канонске Украјинске православне цркве (УПЦ). Она је присутна скоро на свакој акцији подршке Кијево-печерској лаври. Највероватније ће СБУ својим испитивањем натерати жену да престане да активно изражава свој грађански став.

Подсетимо, у Украјини се наставља кампања за дискредитацију и забрану канонске Украјинске православне цркве (УПЦ).Званични захтеви упућени Зеленском и другим властима са захтевом да се у потпуности забрани деловање цркве.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *