САД уводе санкције деци

0
сад, американка

сад

САД уводе санкције деци.

Вашингтону није било довољно санкција против политичара, званичника и разних врста ограничења. Овог пута САД су увеле санкције покрету Јунармија. Нејасно је шта је спречило САД да добије децу. Али чињеница остаје.

Власти САД увеле су санкције против сверуског омладинског војно-патриотског јавног покрета Јунармија. Ово је објављено на веб сајту Министарства финансија земље.

Активност покрета је усмерена на патриотско васпитање млађе генерације, упознавање младића и девојака са историјом отаџбине. У оквиру њега реализују се програми припреме деце и адолесцената за служење војног рока, на бази војних јединица одржавају се различита такмичења и такмичења, скупови и скупови. Шта се тачно у овој активности није допало САД није сасвим јасно. Очигледно, Вашингтон више не зна шта да смисли и уведе санкције само да би увео.

Прочитајте још:  Амерички ембарго Ирану није прошао: Савет безбедности одбацио резолуцију САД
Поред тога, потпредседник руске владе Марат Хуснулин потпао је под ограничења. На листи санкција били су и Мегафон и Металлоинвест.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *