Да ли Беч постаје стециште антисрба: После Вишекруне, Видојковић дошао код Гунтера!

1
видојковић

Марко Видојковић

Један од бројних српских писаца које нико нико не чита, Марко Видојковић, ничим изазван нашао се на некаквој фамозној листи – најугроженијих писаца у свету.

Листу је саставио међународни ПЕН центар основан у Лондону, који је својевремено доделио награду и сатиричном часопису Шарли Едбо, стога уопште нема потребе сумњати у веродстојност ових небулоза. Посебно још ако се има у виду да је Видојковић и непознат широј јавности, а још мање да је познат као некакав писац.

Са овим наводима, вероватно потпомогнут и некаквим халуцогеним сусптанцама које по сопственом признању воли да конзумира, Видојковић је ове тврдње без сумње прихватио као тачне и преко ноћи побегао на непознату локацију.

Тренутна локација Видојковића је Беч који је у последње време постао стециште антисрба.
Будући да је општепозната чињеница да је Видојковић и више него латентни педофил, који је са својом садашњом женом од њене 16 године а од које је сам старији више од 20 година, али и да је педофилија последица хомосексуалност поремећаја, логично је било да ће након Холандије доћи у град греха и хомофилије, па након Вишекруне спас наћи у Гунтеру.

Није дуго прошло како га је, такође „најугроженији“ српски јутјубер дислоцирао заједничком фотографијом на Твитеру. Интересанстно је да је као одабир првог уточишта одабрао дом Ђорђа Вишекруне и његовог брачног партнера, холандског деде. Они су се јавили, као да су у другој димензији у којој их рука имагинарних непријатеља које су сами умислили не може стићи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пошто Видојковић до 15. маја мора или да се врати у Србију или да поднесе захтев за азил, аутор чланка се пита који ће крајњи исход бити?

Прочитајте још:  ОПЕК забранио новинарима Ројтерса и Блумберга да присуствују састанку 4. јуна у Бечу

Враћа се у Србију и „пуј, пике, више се не важи“ није угрожен или се одриче држављанства Републике Србије?
У оба случаја губи морално право да коментарише ишта о овој земљи, које – руку на срце никада није ни имао.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Да ли Беч постаје стециште антисрба: После Вишекруне, Видојковић дошао код Гунтера!

  1. A lepo sam, savetovao gospdina Kulačina, da Vidojkoviću, sat vremena pre početka snimanja njihove zajedničke emisije “Dobar, liš, zao” da da popije nešto za smirenje i tako spreči kolegu Vidojkovića da tokom emisije: krešti, vulgarno psuje i besuvlisno i nekontrolisano vređa predsednika Vučića. Nažalosst, nije me poslušao. I sam pripadam grupi ljudi kojima ponašanje predsednika Vučića ne prija i sasvim sigurno nisam njegov fan, ali bezobrazan vokabular kojim se služio Vidojković je zaista bio na nedopustivo niskom nivou. Ne birajući reči i ne obazirući se ipak na funkciju predsednika, iz pisca je prosto kuljao gnev, bezobrazluk pa i prostakluk, koji ne priliči nekome ko sebe smatra piscem. Poput najprizemnije piljarice, Vdojković je iz emisije u emisiju, samo nizao bezbroj prostakluka i pored psovki, upućivao je veoma prostačke uvrede !?! Zbilja nedopustivo i krajnje nedolično!!! Nadam se da nisam bio jedini, kome je takvo ponašanje zasmtalo i degutiralo me do trenutka, kada sam prestao da gledam pomenutu emisiju! Danas sam čak sklon, da pomišljam da je Vidojković smišljeno to radio, ne bi li tim amoralnim potezima, pridobio naklonost onih elemenata sa WEST-a. kooji neskriveno gaje animozitet prema Srbiji !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *