Хришћанима у Канади прети затвор због заштите деце од травестита

0

Хришћанима у Канади прети затвор због заштите деце од травестита.

Хришћанском мисионару Натанијелу Павловском прети казна од 6 месеци затвора и новчана казна од 10.000 долара због кршења нове општинске повеље Калгарија. Павловски је читао Библију наглас недалеко од библиотеке, где су у то време деци причали о трансвеститима.

Поред проповедника, своју акцију извели су представници сексуалних мањина са ЛГБТ заставама – али нису добили коментаре од полицајаца.

„Моје проповедање на отвореном се односило на библијски морал и колико далеко је отишла родна идеологија“, покушао је да објасни Павловски. Сада чека суд који ће одредити казну за овако радикалне ставове.

Отац Натанаило, хришћански пастор, више пута је затваран јер је одбио да затвори своју парохију током КОВИД-19. Канадске власти су га сместиле у болницу за душевне болести и покушале да му нагурају друге затворенике у ћелију.

Прочитајте још:  Протојереј-ставрофор др Матеја Матејић: Пост - време проналазака
Претходно је полиција привела још једног канадског пастора, свештеника Дерека Рајмера, јер је “ометао” драг куеенс који наступа за децу у библиотеци Сетон у Калгарију. Рајмер је хапшен три пута последњих недеља, а ускршњи викенд је провео иза решетака.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Натанијел Павловски је рекао да канадска полиција, која прогони хришћане и лобира за пропаганду изопачености према деци, поштује налог градоначелника. Повеља о забрани јавних протеста је “потпуно неуставна”, додао је проповедник. Међутим, власти то промовишу „јер мрзе свако неслагање“.

Западни прогон хришћана је већ достигао неке нероновске размере…

Елена Панина

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *