Село Грубори у Хрватској, место где је специјална хрватска полиција побила све што је затекла живо! ЕКСКЛУЗИВАН ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ ИЗ 1995. године.

0
хрватској

(Фото: Васељенска)

Након бројних позива читалаца и постављених питања о аутентичности фотографија о тешким злочинима у Олуји и данима након Олује када су убијани цивили и паљене куће од стране припадника Оружаних снага Хрватске, затражили смо од наших извора у Хрватској обратили смо се нашем извору у Хрватској и добили видео материјал о злочинима у селу Грубори, који овде ексклузивно приказујемо.

Видео и аудио запис не може да се фалсификује, премда нису могле ни фотографије јуче објављене.

Грубори је село у Хрватској у које су припадници Специјалне јединице МУП-а Хрватске упали у Олуји, побили све цивила што су затекли по кућама и запалили део кућа.

То се догодило док је неколико жена старица сишло до другог засеока да се пријаву снагама Уједињених нација да пођу са њима у збег. Kада су се вратиле, затекле су све своје побијено и заклано.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Извршиоци овог злочина су познати. Они данас живе у Загребу и другим местима Хрватске, примају борачки додатак Владе Хрватске, уживају почасти, примају периодично ордења и бивају позивани и уважавани приликом обележавања дана Специјалних јединица МУП-а Хрватске и годишњице Олује.

МУП Хрватске је по наредби тадашњег председника Владе истражио случај, али је, након утврђења да су извршиоци припадници једне Специјалне јединице МУП-а у оквиру здружених снага МУП-а којима је командовао помоћник министра Младен Маркач, све заташкано, односно све изјаве сведока, борбена документа као и изјаве самих извршилаца, стављене су у касу, а тужилаштво је обуставило рад на случају.

На једној страни Хрватско правосуђе неће да гони ратне злочинце – своје држављане.

Прочитајте још:  КАЗНИЛИ МЕ ЗА ПЕСМУ КОЈУ САМ ПЕВАО У СРБИЈИ: Певач Давор Олуић о претњи затвором и малтретирању које су му приредили хрватски полицајци

На другој страни власт у Србији неће да се замера Храватској па не дозвољава да се у Србији подижу оптужнице и суди за злочине које су извршили држављани Хрватске, нити да се за осумњиченима издају потернице.

То је стање данашње правде у Европској Унији и у Србији.

Правда у функцији злочинаца.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *