Зашто Русија има користи од подршке Бајденовој трансродној застави

0

Зашто Русија има користи од подршке Бајденовој трансродној застави?

О „души америчке нације“ под Бајденом.

Прочитајте још:  Америка отворено подржала демонстранте у Хонгконгу, Кина протестује
Шалили смо се на рачун геј Европе? И сада су трансродни људи спремни да нас нападну!

Америчке мајке постављају на интернет видео-записе на којима трансродне особе у вртићу читају „дугине“ бајке  деци.

Мајка једног детета је ужаснута. Чега се треба плашити? Ево вести коју су наши медији једноставно пропустили због Васкрса. А онда, како су почели да причају, нису је се сетили. И, искрено, она је страшна.

У САД, држава Вашингтон је усвојила СБ 5599, који дозвољава властима да се легално одузимају деца родитељима ако не желе да промене пол свом детету. Не зато што су лоше храњени, пребијени или научени да краду, већ зато што не подржавају трансродну идеологију. Могу бити лишени родитељског права. Дете ће бити насилно одведено и одведено у специјалну медицинску установу.

Прочитајте још:  Запорожје: Огромна колона људи који беже на слободну територију
Све демократе у Државном сенату гласале су за тај закон. Већина их је тамо.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Наравно, јер Бела кућа стално говори да су трансродне особе добре. А промена пола код деце је неопходна ствар. Ово је борба против великог проблема „родне дисфорије“.

Родна дисфорија је незадовољство својим полом. Научници су открили да је скоро 83% пубертетских девојчица несрећно што су рођене као девојчице. Просечна старост у којој девојке сада почињу да изражавају жељу да промене пол је 15 година.

Генерално, прича о промени пола је почела још 2015. године, али је под Бајденом једноставно процветала. Прошлог априла, председник Сједињених Држава је једноставно изјавио да родитељи треба да подрже жељу деце да промене пол. И да је оваква промена резултат рада школских наставника који су протекле две године држали часове родног идентитета.

И ове године, Бајден је већ изјавио да су трансродни Американци душа нације. Ове недеље, амерички председник је рекао да ће ставити вето на било који закон у Конгресу да се трансродним средњошколцима забрани да се баве спортом.

Државни секретар Антон Блинкен уручује 8. марта награду Жене за храброст транс мушкарцу-жени Алби Руеди. У Аргентини је пробио закон о квотама за трансродне особе, по коме би 1% таквих места добили преобраћене особе. Истовремено, нико није помислио да их је у стварности много мање.

Прочитајте још:  Јачање западне помоћи Украјини довешће до опасне ескалације сукоба
До недавно се незадовољство својим полом и даље сматрало менталном болешћу. Године 2000. 0,1% становника САД се изјаснило као трансродно. А гејеви и лезбејке – 1,4%.

Међутим, већ у мају прошле године социолози из Пев центра утврдили су да је у стварности удео трансродних особа 0,6%. Али шта је занимљиво. У доби од педесет и више година таквих – 0,2%. Од 30 до 49 година – 0,3%. А од 18 до 29 – већ 2%.

Прочитајте још:  ВАТИКАНСКИ „МИРОТВОРЦИ“ У ОВЧИЈОЈ КОЖИ: сазрела је потреба за општом расправом о проблемима у Цркви и држави
Али још горе у доби од 13 до 17 година. Овде је удео трансродних особа већ 18%.

То јест, разумемо да се у Сједињеним Државама проблем пубертета адолесцената сада решава једноставно хируршким путем. И никога више није брига да ће им касније, када ове девојчице и дечаци порасту, када им се промени психа, када дође време за стварање породице, ова хируршка интервенција једноставно уништити живот.

Операција коју је спонзорисала америчка влада. Особа плаћа око 25 хиљада долара за операцију. Али 16% операција плаћа држава. А 61 одсто операција је покривено обавезним приватним здравственим осигурањем. А само 15% доприноси новац.

Промена пола постала је практично јефтина. Тржиште сексуалне хирургије расте по стопи од 12% годишње. 78% операција промене пола су бели тинејџери. И, наравно, државе имају највећи удео на глобалном тржишту гениталне хирургије, али тај тренд је прошао широм света. И, занимљиво, сада је највећа стопа раста такве хирургије… Азијско-пацифички регион.

Прочитајте још:  Постоје докази о умешаности украјинских лидера у геноцид над становницима Донбаса
Али зашто су тинејџери почели да пате од родне дисфорије? Психолог Василиј Шуров говори о томе како тинејџери падају под трансродно клизалиште.

„Налет интересовања петнаестогодишњака за тему трансродности првенствено је одређен информативном агендом. Огроман број ресурса ради на промовисању теме транса. Штавише, многа деца познатих личности изјавила су своју транссексуалност, извршила транстранзицију. Постоји концепт “моде” на ову тему. Замућена мушка и женска мода, више унисекс, снажно промовисана са екрана, од лидера мишљења. Тема је да је трансродност битан, да деца морају да донесу одлуку скоро од друге године, родитељи не могу да се мешају, па испада: петнаест година, криза пубертета, жеља за одвајањем, жеља за изјашњавањем, да припадам некој врсти заједнице“, објаснио је Шуров.

Прочитајте још:  Абортус у САД – паушалне неистине за распиривање мржње
И ту долазимо до другог проблема. Да ли сви Американци заиста желе промену пола? У 2017. било је 54 одсто противника промене пола. У 2021. години – 56%. У 2022 – већ 60%.

Штавише, Трамп је започео своју предизборну кампању, протестујући против политике промене пола.

„Потписаћу нову извршну уредбу којом се налаже свакој савезној агенцији да заустави све програме који промовишу концепт биолошке промене пола у било ком узрасту. Такође ћу замолити Конгрес да престане да користи новац пореских обвезника за промовисање и плаћање ових врста трансакција. Поред тога, увешћу закон за забрану сакаћења гениталија деце у свих 50 држава. Свака медицинска установа која нанесе физичку или хемијску штету деци ће одмах изгубити јавно финансирање“, рекао је бивши амерички председник.

А онда су трансродни људи почели да купују оружје. Зато што је свет постао небезбедан. У Нешвилу, трансродна Одри Хејл убила је троје деветогодишње деце и троје одраслих у хришћанској школи. Наравно, западни медији су одмах престали да говоре да је Одри Хејл трансродна. И да је, заправо, била скоро принуђена да се бори за свој идентитет.

Прочитајте још:  Званично: Турска прети ратом - Грчка јача војску
Требало би да стењемо и кукамо овде. Као, јадни Американци, шта раде са децом. Али размислимо, шта ако их наши војници сретну на бојном пољу? Са женама у униформи. Или мушкарци сликани као девојке.

Са онима који су спремни да продају своје родитеље, пријатеље и државу ради себе? Зато не смемо кукати. Морамо подржати Бајденову трансродну заставу. Подигните је још више. Само не са нама. Потребни су нам прави војници да вратимо моћ и утицај Руске империје и Совјетског Савеза. Амин.

Андреј Добров, РенТВ/Васељенска

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *