Оваква порука се шаље на националној фрекфенцији: “ПОПИЛА САМ 200 ТАБЛЕТА ЗА ДАН ПОСЛЕ И АБОРТИРАЛА 19 ПУТА”

0
после

“ПОПИЛА САМ 200 ТАБЛЕТА ЗА ДАН ПОСЛЕ И АБОРТИРАЛА 19 ПУТА”

Маја Маринковић позната је по свом скандалозном понашању у ријалитију и турбулентним односима, као и интимним односима које има са по неколико мушкараца по сезони.

Она је током расправе за црним столом која се водила када је Анита Станојловић морала да попије таблету за дан после након акције са Лазаром Чолићем Золом, изјавила нешто што је згрозило читаву јавност.

– Анита је попила једну таблету и то није страшно, али из свог искуства могу да кажем да не сме често да их узима јер може да направи колапс у организму. Таблету за дан после може да попије једном у шест месеци – почела је Маја.

– Годинама нисам имала границу кад су те таблете у питању. Kолико сам их попила, могла сам апотеку да саградим до сада. Попила сам преко 200 таблета за дан после и абортирала бар 19 пута. Нерадо причам о томе, то није нешто што треба било која девојка да ради, али ја сам имала фазе кад нисам превише размишљала о томе. Данас, кад вратим филм, никад то не бих урадила.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Увек сам била својеглава. Ни отац није могао да ме обузда. Нерадо причам о овоме јер мој отац све слуша. Део овога зна, али, наравно, не све. Те пилуле су добра ствар јер спрече трудноћу, али било је ситуација кад нисам сумњала да сам у другом стању, па ме после боли глава кад одем на преглед. Младе девојке треба да воде рачуна о томе шта раде. Треба да се користи заштита и никад не треба да допусте да мушкарац одређује то да ли треба да се штите или не. То треба да се подразумева, а ако неко не жели да стави кондом током односа, не треба ни да га погледа – искрена је била Маја.

Прочитајте још:  САД: Од забране абортуса све више "сигурних кутија за бебе"

Курир

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *