Америчко терористичко „размажено чедо“: Бићемо део НАТО

0
нато, секретара

EPA-EFE/TOMS KALNINS

Министар одбране у привременим приштинским институцијама Арменд Мехај, коментарисао је међународну војну вежбу „Дефендер Јуроп ’23“, у којој ће учествовати и припадници такозваних косовских безбедносних снага, и поручио да је жеља и циљ тзв. Косова да се прикључи НАТО савезу.

Вежба „Дефендер Јуроп ’23“ одржаће се од 21. маја до 2. јуна ове године, између осталог, и на простору српске јужне покрајине.

„Сада када смо на прагу вежбе „Дефендер Јуроп 23“, припреме се настављају појачаним интензитетом. Ова вежба ће бити следећи тест за „војску Косова“ у коме ће се припремати наши борбени капацитети“, написао је Мехај на Фејсбуку.

Прочитајте још:  ПОЧЕЛО ЈЕ: КОРОНА КАО ПУТ КА ЖИГУ ЗВЕРИ
Навео је да је чланство такозваног Косова у НАТО-у завештање преминулих војника.

„Честитам штабу, нашим партнерима и свима онима који дају све од себе да ова вежба буде на највишем организационом нивоу. Војска Косова* ће бити део НАТО-а и на основу његових стандарда свакодневно јача. Косово* у НАТО је такође једно од завештања наших бораца“, додао је он.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *