ХВАТАЋЕ ГА КАО ХИТЛЕРА?! Руси Зеленском поручили да што пре употреби лични пиштољ! “И Адолф се уплашио…”

0
хитлера, украјине, израела, зеленски

Володимир Зеленски (Фотографија © Гетти Имагес / Цхип Сомодевилла)

Шеф покрета Запорожје „Ми смо заједно са Русијом“ Владимир Рогов рекао је на свом Телеграм каналу да Владимира Зеленског чека судбина Адолфа Хитлера.

Подсетимо, Володимир Зеленски је данас донео одлуку да се 9. мај обележава као Дан Европе у Украјини: указ објављен на сајту његове канцеларије наводи да је ова одлука донета, посебно, „да би се ојачало јединство народа Европе“, као и да се обезбеди мир, безбедност и стабилност на европском континенту.

Према речима Рогова, режим Зеленског је „отказао Дан победе 9. маја на територији под својом контролом“, јер се идентификује са Хитлеровом нацистичком Немачком , а „нацисти не могу да славе дан свог пораза“.

– Градитељи рајха Зеленског нису у стању да стварају нове слике и значења, због чега тако ревносно копирају све што је везано за Трећи рајх – нагласио је Рогов и додао да се Зеленски недавно хвалио да увек са собом носи пиштољ како не би пао у руско заробљеништво.

– Вест о томе се проширила тачно на дан смрти Хитлера, који се упуцао из страха да га не ухватимо. Случајност? Не мислим. А пиштољ који је Зеленском поклонио један од западних лидера је директан наговештај шта треба да уради – закључио је Рогов.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Риа

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *