И сатанисти позивају и учествују на протесту опозиције

0

(фото:Весна Веизовић/Васељенска)

И сатанисти позивају и учествују на протесту опозиције.

И чланови сатанистичке секте која подржава насиље и своје чланове често стимулише на насиље, данас са представницима опозиције протестује у Београду.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Данашње протесте “против насиља” на које су позивали Александар Јовановић Ћута и Срђан Миливојевић, подржава и на њих позива и извесна Зорана Црнојевић, симпатизерка екстремне левичарске идеологије и чланица секте “Ред источног храма – Ордо темпли ориентис – ОТО”.

 

 

 

Ова сатанистичка секта следи учење Алистера Кроулија а припадници себе сматрају, ни мање ни више, него “одабраним спасиоцима човечанства”. Ритуали овог реда се често завршавају коришћењем опојних супстанци а неретко и оргијама, а такво понашање је подстицао и Кроули који је био хероински зависник. Припадници реда се изјашњавају као окултни гностици и сматрају да је хришћанство јерес гностике. Мета су им млади људи који испољавају екстремистичко деловање а једна од последица/циљева њихове индоктринације може довести до тога да члан постане убица или самоубица.

Неретко, чланови ове секте испољавају насилничко понашање. По томе је ОТО постала позната и у Србији када је члан “Ордо темпли ориентис” из Батајнице, који је по уласку у секту променио своје понашање и постао насилан, свакодневно малтретирајући чланове своје породице, а нарочито је био окрутан према мајци и сестри, 2007. године убио свог деду а потом извршио самоубиство. Непосредно пре самоубиства А.Г. је узвикнуо “Ја сам Алистер Кроули”.

Прочитајте још:  Вањина мајка преклиње: Имамо још само 4 дана, помозите мом детету да преживи (ВИДЕО)
Поред тога што је Зорана Црнојевић припадница сатанистичке секте она је и сарадница појединих опозиционара. На прошлогодишњим изборима је била члан изборне комисије у име Еколошког устанка. Врло је активна на друштвеним мрежама на којима подржава све протесте које организује опозиција. Учествовала је у већини протеста, чак и у организацији многих протестних активности, а чланица је и многих неформалних опозиционих и екстремистичких удружења и покрета, између осталих – “Чувари ватре”, “Интернет радници Србије”.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *