Руски експерт Дудчак: Ништа се посебно неће десити у Србији

0
српска опозиција

српска опозиција

Руски експерт Дудчак: Ништа се посебно неће десити у Србији

Прочитајте још:  Полиција зауставила 50 возила из „конвоја слободе“, више хиљада људи на прилазима Паризу
Руски експерт Александар Дудчак, члан Института земаља ЗНД, и публициста говорио је о последњим догађајима у Србији, уживо у емисији телеграм канала Соловјов лајв.

“Ништа се посебно не дешава у Србији. Постоји нека врста узбуђењеа, приказ политичке борбе. Повод за ове демонстрације биле су најнепријатније, најтрагичније епизоде. Младић је узео оружје и отишао да убије колеге практиканте или случајне људе. У Србији су била два таква инцидента”-рекао је он

У овом случају нема нарочитих немира у друштву, јер у Србији постоји врло скромна опозиција. Нико неће бити свргнут. Нема разлога за смену начелника Министарства унутрашњих послова. Прошетали су – разишли се. Одлазак председника са места шефа странке је мали губитак, биће још један лидер. Вучић је рекао да у Србији неће бити „Мајдана“ као у Украјини. Тако је, јер Запад нема посебну потребу за његовом заменом. Председник Србије успева да седи на више од три столице. Уредно седи свуда, и свима се свиђа начин на који то ради”- додао је Дудчак гостујући уживо у емисији на овом телеграм каналу.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *