После смеха на Газели, мало жалости и црнине

1

После смеха на Газели, мало жалости и црнине.

Политичарка и активиста покрета Морамо Биљана Стојковић на најбољи начин је показала да је део опозиције трагедије које су задесиле Србију и осећања грађана злоупотребио у политичке сврхе.

Прочитајте још:  Мир Божији, Христос се роди!
Биљана Стојковић је позвала своје присталице да у петак 26. маја када ће бити одржан скуп „Србија наде“, обуку црне мараме, ставе црни флор, траке, ознаке на прозоре и аутомобиле како би показали жалост због наводних жртава режима.

Међутим, Биљана Стојковић се није сетила да покаже пијетет према жртвама насиља током протеста у организацији дела опозиције којем и сама припада. Наиме, она је током блокаде Газеле, у оквиру протеста названих „Србија против насиља“ који су започели након два масакра, понела столицу на којој је седела и смејала се током блокаде међународног ауто-пута.

Касније, у току вечери, на месту блокаде Газеле пуштана је чак и музика што је камером уживо забележио новинар Дејан Петар Златановић док је констатовао да је Биљана Стојковић напустила скуп на који је и сама позивала људе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “После смеха на Газели, мало жалости и црнине

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *