ДОДИК: Српски народ не сме дочекати ново време под колонијама странаца (ВИДЕО)

0
српска, додик

Милорад Додик (Фото: Твитер)

Српски народ не сме дочекати ново време под колонијама странаца јер би то значило да ће у будућности имати катастрофалне позиције које ће довести до његовог нестанка, написао је председник Републике Српске Милорад Додик на свом Инстаграм налогу.

Додик је напоменуо да “то подразумева сталну борбу против колонијалне управе коју промовишу канцеларије америчке и британске амбасаде овдје, а које прате сатрапи већине других европских земаља које не смеју да се побуне”.

– На Западу данас кажу да неће да разговарају са нама, а ако ја разговарам с неким другим, то за њих није прихватљиво, него нам још намећу решења – истакао је Додик.

Додик је поручио да су његове посете Русији и Азербејџану биле веома успешне.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Република Српска је показала свој значај кроз те састанке – навео је Додик.

Додик је нагласио да је “кључан био састанак с председником Руске Федерације Владимиром Путином, који је трајао више од сат времена”.

– То је био дијалог о различитим питањима. Председник Путин разуме ситуацију и Српска неће остати сама. Са Путином сам разговарао и о томе како ће се Русија понашати у погледу могућности да неизабрани високи представник наметне одређена решења Српској, па и у вези с имовином – прецизирао је Додик.

ШТА ДПС прича и замишља о некаквом прогону мислимана, читајте ОВДЕ

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *