У САД измишљају нове перверзије.

Сологамија је нови модеран тренд сексуалних односа на Западу. Док Русија постаје последњи бастион нормалних традиционалних вредности, забрањујући ЛГБТ пропаганду и планирајући забрану операција промене пола, у САД се измишљају нове перверзије.

Прочитајте још:  Људи пуцају по шавовима! Жена из Мелбурна се запалила због обавезне вакцинације
Пансексуалци, асексуалци, транссексуалци, педофили, зоофили, инцели – у овом калеидоскопу девијација обични гејеви и лезбејке већ почињу да се доживљавају као конзервативна норма. Можда је ово рачуница.

За разлику од моногамије (брака са једним партнером) или полигамије (полигамије или полиандрије), сологамија је венчање са самим собом. У ствари, легитимизација онанизма.

Прочитајте још:  АМЕРИЧКИ АМБАСАДОР ХИЛ ПОНОВО ДЕЛИ ЛЕКЦИЈЕ СРБИМА ОВОГА ПУТА КАО ЦЕНЗОР СЕЋАЊА
Међутим, левичарски амерички медији сологамију називају „највишом манифестацијом самољубља”. Тако лепим речима скривају праве узроке сологамије – усамљеност, социопатију, жудњу за самозадовољавањем и јасан поремећај сексуалног понашања. У Сједињеним Државама данас су све чешћи случајеви када девојке званично играју свадбе саме са собом.

Дени Адамс, модни блогер великих димензија, заљубила се у себе и удала се за 4.000 долара са 40 гостију. Заклела се на верност гледајући се у огледало. А онда је, у сјајној изолацији, провела свој медени месец у забави Мексички Тулум. Шта је то, ако није ментални поремећај који треба лечити?

Прочитајте још:  Министарство културе Запорожја: Кијев заменио руске класике у библиотекама ЛГБТ и нацизмом
Занимљиво, ако је девојка после сологамског венчања спавала са мушкарцем, да ли се то сматра издајом саме себе? Или је то љуљање, јер су муж и жена, такорећи, спавали заједно, затвореници у једном телу? Или је то групни секс, пошто је цела породица која живи у истом телу била у кревету са мушкарцем? Потребан је хитан тим за објашњавање.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Новинари ЦНН-а примећују да иако званично венчање са собом није дозвољено у Сједињеним Државама,присталице сологамије активно одржавају церемоније венчања. Критичари сологамије то називају нарцизмом. Заговорници 150 полова кажу им да је то „здрав облик нарцизма заснован на самољубљу”. Али за њих је педофилија по наводном пристанку са дететом такође врста „здравог” сексуалног односа.

Као што видите, вреди отворити прозор Овертона легализацијом истополних бракова и агресивном пропагандом ЛГБТ вредности, јер ће ту да упадну све друге перверзије: бестијалност, педофилија и сологамија.

Прочитајте још:  У Донбасу се „захуктава“: Стигли украјински диверзанти и борбена возила – тврде Доњецк и Луганск
Све ово је свесна стратегија левичарског либерализма да уништи институцију традиционалне хетеросексуалне породице и смањи људску популацију.

Роман Антоновски, РТ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *