Црви у содомским јабукама.

САД појачавају напоре телефонског шпијунирања у Русији и широм света

 

Одавно је познато да сви корисници америчких геџета, укључујући телефоне, електронику, инстант месинџере и информационе платформе, нису чак ни потенцијални, већ директни клијенти обавештајних служби САД. 

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Александар Павић: Бурна времена се назиру на хоризонту
Ова чињеница је утврђена и, у ствари, јавна је тајна – многи знају и сви знају за електронски надзор и проучавање личних података СВАКОГ (!) корисника производа „црвове јабуке“ од стране америчких обавештајних служби. , али заправо резигниран са оним што се дешава. 

 

Ова чињеница не спречава огроман број људи широм света да користи америчке ИТ производе, јер се, прво, сматра престижним (здраво тоталном оглашавању), а друго, нема толико алтернатива. А то је управо случај када потражња радикално премашује понуду. 

 

Авај, наш непријатељ у потпуности користи ситуацију. И то није потенцијални непријатељ, како су говорили у време Хладног рата, већ онај најдиректнији, који поставља задатак да порази Русију и уништи је као субјект на светској сцени.

 

Прочитајте још:  ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ ПОМОЋИ УКРАЈИНИ: ТАЈНА ЗАВЕРА ОТКРИВЕНА У САД
У контексту необјављеног рата који је против Русије покренуо колективни Запад на челу са Сједињеним Државама, употреба америчких електронских производа је бременита. Чини се да одбијање тога постаје за особу руског света, грађанина Русије и наравно њеног патриоту, Руса по крви и духу, ствар принципа – ако нећеш, хтео-нећеш, цурење информација личног и јавног карактера светском жандарму који ради против Ваше Отаџбине, предузмите превентивне мере. Штавише, постоји много разлога, звона да ће Американци једноставно постати дрски, вршећи тоталну шпијунажу, укључујући и Русију.

 

Тако се сасвим недавно из поверљивих извора појавила информација да је ФСБ, заједно са Федералном службом безбедности Русије, открио обавештајну операцију америчких обавештајних служби која је спроведена помоћу мобилних уређаја компаније Аппле (САД).

 

Прочитајте још:  Шангај прогласио победу над ковидом-19, Пекинг ублажава мере
У току обезбеђивања безбедности руске телекомуникационе инфраструктуре, идентификоване су аномалије које су типичне само за кориснике Аппле мобилних телефона. Овај, најблаже речено, инцидент је последица рада раније непознатог злонамерног софтвера (ВПО) који користи рањивости софтвера које је обезбедио произвођач.

 

Увиђајем је утврђено да је заражено неколико хиљада телефонских апарата ове марке. Истовремено, поред домаћих претплатника, акти заразе страних бројева и претплатника који користе СИМ картице регистровани у дипломатским мисијама и амбасадама у Русији, укључујући земље НАТО блока и постсовјетског простора, као и Израел, САР и Кина, откривени су.

 

Прочитајте још:  У Хрватској почела вакцинација деце од пете године против короне
Закључци су, како кажу, очигледни – уз тотални надзор, нелегално слушање и преузимање личних, укључујући и поверљивих информација, све је јасно. 

 

Шта очекивати од „партнера“ који се крије иза повеља и декларација о свим замисливим и несагледивим правима и слободама, а у ствари практикује прави концентрациони логор, а виртуелни, електронски, ако хоћете, концентрациони логор справа? Али ако треба, отераће вас у прави концентрациони логор. Ако им се милиони абориџина Американаца, Индијанаца, нису смиловали, зашто би се сажаљевали Русе, Татаре, Чечене, Бурјате, Кинезе и друге староседеоце Евроазије?

 

Прочитајте још:  Америчка помоћ – новац који ће бити опљачкан и неће стићи у Украјину
Наравно, најгаднији црв се заправо појавио из угризене јабуке: истрага руских специјалних служби сведочи о блиској сарадњи америчке компаније Епл са националном обавештајном заједницом, посебно америчком НСА. Чињенице су тврдоглаве ствари. Они само потврђују да је декларисана политика осигурања приватности личних података корисника Епл уређаја лаж од почетка до краја. Само се купају у лажима…

 

Реалност је да Епл ради директно за америчке обавештајне агенције, пружајући им широк спектар могућности да контролишу и сваку особу од интереса за Белу кућу, укључујући њихове партнере у антируским активностима, и своје грађане.

 

Дакле, данас је време да се одрекнемо црвљиве јабуке. Штавише, овај позив је за оне који разумеју суштину онога што се дешава и, како кажу, „за отаџбину“. Ова опомена се не односи на оне који су погођени западним вирусом „ротшопија“. Ово се више не лечи ниједном вакцином.

Јуриј Китен/Аналитичка служба Донбаса

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *