Арсенијевић: На Куртијевом списку и студент који је већ 15 дана на лечењу у Београду

0
косова , приштине

Арсенијевић: На Куртијевом списку и студент који је већ 15 дана на лечењу у Београду.

Лидер грађанске иницијативе “Српски опстанак”, Александар Арсенијевић изјавио је да се на списку Срба, који је премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти представио у тзв. косовској скупштини и за које тврди да су организатори протеста на северу КиМ, налази и име Никола Б, човека који је више од две недеље на лечењу у Београду.
Арсенијевић је за Танјуг рекао да је Никола Б. 14. маја примљен у Клинички центар Србије, са озбиљним повредама и да већ 15 дана није на КиМ.
“Ја сам управо сада добио документ који је потписао професор доктор Горан Тулић са потврдом да се и данас у Београду 2. јуна ту налази господин Никола Б, двадесетогодишњак. Он је студент у Београду, иначе пореклом из Звечана”, рекао је Арсенијевић.
Додаје да није познато колико је тај списак релевантан.
“Мислим да је циљ застрашивање људи. И као што сте видели, извлаче из сваке групе људе, вршњаке, из радних група, како би само застрашили становништво” истакао је он.
Курти је данас у Скупштини прочитао имена и презимена Срба који су наводно организовали демонстрације на северу Косова и Метохије.
Спутњик
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=uFgE6UHMjdQ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *