Генерал Мојсиловић састао се са старешинама Војске Србије

0

Генерал Мојсиловић састао се са старешинама Војске Србије.

Прочитајте још:  Ко ће имати користи од турских специјалаца на Косову и Метохији
Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је део снага Војске Србије задејствованих у складу са одлуком врховног команданта и председника републике.

Генерал Мојсиловић је јуче и данас током боравка на терену одржао састанак са најодговорнијим старешинама Војске Србије на издвојеном командном месту Генералштаба и потом обишао више јединица у рејонима њиховог размештаја.

Прочитајте још:  Албанци чине три одсто становника Швајцарске
Том приликом је остварио непосредан увид у оспособљеност и борбену готовост ангажованих састава Копнене војске, Ратног ваздухопловства и ПВО и специјалних снага Војске Србије, саопштило је Министарство одбране.

На крају обиласка, начелник Генералштаба је изразио задовољство чињеницом да су задејствоване јединице одлично оспособљене, максимално попуњене, са потпуно исправном техником и, што је најважније, да је морал на изузетно високом нивоу, наведено је у саопштењу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *