РУСКА ВОЈСКА МИНИРАЛА ПУТ ”ВАГНЕРОВЦИМА”’: Пригожин побеснео

2
пригожин

Оснивач Вагнерове групе Јевгениј Пригожин је рекао да су путеве за повлачење из Бахмута за борце његових јединица минирали припадници Министарства одбране Русије.

„Пронашли смо десетак места на којима је постављено десетине експлозивних направа, од стотина противтенковских мина до тона пластичног експлозива. Све то се контролисало. Те мине су поставили припадници Министарства одбране“, рекао је он веома љутитим тоном у свом аудио саопштењу.

Додао је да се његове јединице не крећу у конвојима.

Пригожин је рекао да током повлачења Вагнерове групе није било провокација од стране украјинске војске, и да се заједно са истражним органима утврђује одговорност Министарства одбране Русије.

„Изненађења су нас сачекала са друге стране’’’, нагласио је оснивач Вагнерове групе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Извор: Правда

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “РУСКА ВОЈСКА МИНИРАЛА ПУТ ”ВАГНЕРОВЦИМА”’: Пригожин побеснео

  1. Od 2014 godine traje aktivna kampanja za zauzimanje «Erec Ukrajine» (zemlje Izraela). Putin nije oslobodio Donbas 2014 godine, kada se to moglo daleko lakse izvesti i s daleko manje krvoprolica. Cekalo se 8 godina i eskalacija zamrznutog konflikta se tempirala kao nastavak na pLandemiju u okviru tzv. Velikog reseta.

    Putin je talmudski kripto-Jevrej, unutrasnji neprijatelj Rusije i Slovena. On je sa svojim talmud-jevrejskim kahalom, po nalogu svetske antihristove vlade, priredio krvavi masakr za ruski narod sa ciljem njegovog fizickog unistenja na obe linije fronta. Habad Jevrejima je potrebna slovenska teritorija “ociscena” od gojske slovenske “stoke”.

    Ne treba sumnjati u Putinove reci da u ratu u “Ukrajini” (Hazariji) sve ide po (cionistickom) planu. Uostalom, cilj rata nije brza pobeda, vec produzenje vojnog sukoba za maksimalno iscrpljivanje i sahranjivanje ruskog i ukrajinskog stanovnistva, kako bi se oslobodile teritorije za Jevreje Izraela i realizovao projekat „Nebeski Jerusalim“ uporedo s odvijanjem tzv. Velikog reseta. Ovaj cilj rata potvrdio je i Putinov sekretar za medije Peskov, koji je lukavo izjavio da je specijalnu operaciju u Ukrajini namerno odugovlacila Rusija, buduci da ruske oruzane snage nastoje da “spase” gradove i ljudske zivote u sto vecoj meri. „Pitate zasto Rusi tako sporo deluju? Zato sto Rusi ne ratuju“, naglasio je portparol Kremlja u intervjuu televizijskom kanalu ATV.

    Ukrajina je dobila rakete Storm Shadow navodno dometa do 560 km. To se uklapa u plan globalnog Siona i njihovu zelju da ovaj rat jos vise razvlace radi nastavka krvavog medjusobnog pokolja Slovena.
    Koliko je, prema planovima “izabranih”, ostalo vremena da stoji Krimski most, koji je sada u direktnom dohvatu za nove rakete? Putin nije porusio mostove i infrastrukturu za snadbjevanje “zapadnim” oruzijem kijevske-jevrejske hunte i nakon 15 meseci rata Donbas je i dalje pod artiljerijskom paljbom.
    Talmudski Jevreji i Kremlja i Kijeva raspolazu ruskim i ukrajinskim narodom. Putin i Zelenski samo su orudje politike svetskog Jevrejstva, svjetske antihristove vlade u postizanju njihovog cilja – potpunog i konacnog unistenja Rusije i ruskog naroda. Projekat “Ukrajina” je – «trojanski konj», za slabljenje i rasparcavanje Rusije. Jedino je Jevreju Prigozinu, pod pokroviteljstvom globalnog Siona, dozvoljeno da stvori placenicku vojsku „Vagner“ u Rusiji, koja je još uvijek van pravnog polja. U stvari, ovo je ilegalna oruzana formacija. “Americki”(cionisticki) BlackRock postaje vlasnikom plodnog “ukrajinskog” zemljista.
    Njihov plan је stvaranje drugog Izraelа na tlu Ukrajine + аneksija Кrima (prvobitna “aneksija” Krima 2014 je izvedena na veliki jevrejski praznik Purim).

  2. Prica “Ukrajina” je projekat “Nebeski Jerusalim” (Hazarija) i nastavak realizacije cionistickog tzv. Velikog reseta. Da bi se projekat realizovao potrebno je prethodno “Ukrajinu” (Hazarski kaganat) pretvoriti u krv i “pakao” za “slovensku stoku” i ciljani prostor ocistiti od iste. Otuda dugo neresen rezultat namestenog rata, “oslobadjanje uranijuma-radijacije”, brojne zrtve “topovskog slovenskog mesa” na obe izmanipulisane strane, stradanja i masovno izbeglistvo civilnog slovenskog zivlja, sijanje straha i sve ostale “nelogicnosti” koje prate ukrajinsku krizu. Cionisticki Jevreji, koristeci ukro-nacionaliste, pretvaraju Ukrajinu u Hazarski kaganat, zauzimaju teritoriju Ukrajine, primaju je na simbolicnom srebrnom posluzavniku iz ruku samih Ukrajinaca, prevarenih cionistickom propagandom mrznje prema Rusima. Zamena pojmova je klasicna metoda cionista. Ruski prijatelj-krvni brat se naziva neprijateljem. Rusi i Ukrajinci upali su u skoro istu misolovku 1917. kada su bratski slovenski narodi, koje su jevrejski propagandisti podelili na crvene i bele, ubijali jedni druge kako bi na vlast doveli boljsevike u cijem su vrhu bili Jevreji. Nazalost, od tada se mnogi Ukrajinci i Rusi nisu opametili. Danas se u Ukrajini ubijaju kako bi napravili mjesta za talmudske Jevreje koji su zapoceli ovaj krvavi haos.

    Pocetkom 2017. bilo je iskrcavanje prve grupe imigranata iz Izraela u luku Odesa, koju je predvodio bivsi sovjetski vojni obavjestajac i bankar Igor Berkut, koga mnogi Jevreji danas postuju kao “Mashiach Ben Yosef”.
    Grupa od 183 jevrejska pionira stigla je u Ukrajinu iz Haife da polozi prvi kamen u temelj “Nebeskog Jerusalima” na plodnoj juznoj ukrajinskoj zemlji. Ovaj dogadjaj oznacio je pocetak prakticne implementacije grandioznog cio-civilizacijskog projekta “Nebeski Jerusalim” koji ce se, prema recima njegovih organizatora, realizovati na teritoriji 5 regija Ukrajine: Odesa, Dnjepropetrovsk, Zaporozje, Herson i Nikolaev.
    Iz govora Igora Berkuta-izvrsnog direktora projekta stvaranja glavnog centra svetskog jevrejstva na teritoriji “Ukrajine”-postalo je poznato da bi do 2027. “Novi Jerusalim” trebao postati centar prosperiteta za Jevreje.

    Ogroman novac i odlucujuce tehnologije za “Nebeski Jerusalim” dace najvece bankarske kuce i svetske multinacionalne kompanije u vlasnistvu Jevreja. Projekat “Nebeski Jerusalim” je praktican odgovor na predvidjanja dobro informisanog politickog teskasa, bivseg “americkog drzavnog” sekretara Jevreja Henryja Kissingera da ce do 2025. Izrael postati nemoguc zbog agresivnosti okolnog muslimanskog stanovnistva, prirodnih anomalija i nadolazece kataklizme “Bitke na kraju”, koju je predvidio prorok Danilo.
    Od stanovnika bilo koje nejevrejske nacionalnosti koji zive na teritoriji “Novog Jerusalima” bice zatrazeno da polazu odgovarajuce ispite kako bi dobili potvrdu da ova osoba nije tzv. antisemit. Dnjepropetrovsk (grad “velikog rebea” Habada-Mendela Snersona) ce biti zvanicna prestonica, a Odesa kulturna prestonica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *