Трансродна мафија у акцији

0

Трансродна мафија у акцији.

Господари Запада претварају људски свет у гомилу хермафродитских мутаната.

Јавност не схвата увек колико су покрети хетерогени, које види као хомогене и чак изгледа да делују као јединствен фронт. Дакле, судећи по коментарима, не схватају сви да се унутар шароликог племена перверзњака (ЛГБТК+) воде борбе гладијатора достојне арене Колосеума: феминисткиње су изненада откриле да су гурнуте у страну од политичке хранилице. Још горе: ускоро ће мушкарци поново почети да тлаче жене, спекулишући о томе да су и они, рођени мушкарци, сада жене!

Жестокост трансродних у одбрани својих „права” подсећа на рат уличних банди. „Људи ће учинити или рећи било шта са пиштољем упереним у главу. Када пробуђена мафија дође по вас, они су озбиљни, чему помаже и чињеница да су се вешто инфилтрирали у готово све институције земље. Ако је оно што кажете или верујете у супротности са њиховим уверењима, они ће доћи за вама. Не на отворен и поштен начин, не уласком у дебату или покушајем да вас интелектуално изазове, већ кроз застрашивање“, пише Дејли мејл.

Сексуалне перверзије су постале инструмент политичког лобирања. Као и свака мафија, транс лоби има конкуренте, противнике, аутсајдере или, обрнуто, оне који су први дошли на ову територију.

Прочитајте још:  У САД измишљају нове перверзије
Борба интереса прераста у рат банди. Сада транс лоби покушава да потисне феминисткиње. Они су и за „слободу сексуалне самоидентификације“ (???), али не желе да трансродне особе остваре свој главни циљ – да униште концепте „мушкарац“ и „жена“. Феминисткиње све време пишу на друштвеним мрежама да мушкарци који се идентификују као жене нису жене.

А за транс лоби, непријатељ је свако ко противречи њиховој агенди да су преобраћени мушкарци (транс жене) праве жене. Желе да следеће генерације изгубе идеју шта је биолошки пол и шта је са њим повезано. Желе све више „ни мушкараца ни жена“, а њихова места би заузела физички и морално осакаћена створења. Свет људи мора да се претвори у свет хермафродитских мутаната.

Прочитајте још:  Смех и масовно глупирање
Агресивна заједница педераста (гејева) и лезбејки захтева да се забране чак и речи „жена” и „мушкарац”, замењујући их изразима „тела са женским/мушким полним органима”. Не људи – тела! Ликвидација објекта почиње забраном изговарања његовог имена.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 „Волимо да се заваравамо мислећи да живимо у цивилизованијим временима“, пише Сара Вајн у Дејли Мејлу, „али истина је да ових дана сви имамо овај метафорички пиштољ уперен у наше главе. У граду се појавила нова врста културне мафије која се представља као љубазна, брижна, саосећајна и социјално софистицирана, али која је у ствари исто тако немилосрдна, једнако решена да нас покори својој вољи.

Перцепција западног човека је већ увелико искривљена пропагандом претварања људи различитог пола у „интерполне“ хермафродите. Феминисткиње су огорчене, али ревносно поричу да су њихови напади на мушкарце, прерушени у брбљање о једнакости, били почетак баханалије у трансу.

У рату банди уобичајено је преузети контролу над територијом и избацити са ње оне који су је раније контролисали. А ако нормални мушкарци, суочени са испољавањем радикалног феминизма, беже од борбе, онда у рат улазе трансродне особе које проглашавају да су и оне жене.

Прочитајте још:  Синод СПЦ: Предлог закона о истополним заједницама неприхватљив
Нормалним женама се ово гади, али их ућуткају.

„Дајемо све од себе да се не тргнемо када биолошки мушкарци добијају неиспричане суме да рекламирају тампоне и спортске грудњаке. Стојимо по страни док се деци убризгавају хормони који блокирају пубертет и подстичу их да осакате своја тела. Дозвољавамо осуђеним силоватељима да улазе у затворе за жене…”

Ово је Запад, и то је мера његове деградације.

Организације попут Сек Матерс већ почињу да се појављују, залажући се за повратак јасноћи по питању мушког и женског рода, али то је веома мало у поређењу са информацијским простором који је заузела трансродна мафија, радећи на уништавању концепта „мушког пола“. ” и “женско”, над уништавањем врсте “разумни човек”.

Агниа Кренгел ,ФСК

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *