Предвиђања о томе како ће се завршити СВО, распад ЕУ и судбина Америке

1

Математичара Седика Афгана све више називају визионаром јер се сва његова предвиђања остварују. Предвидео је још једну провокацију против Русије, фокусирајући се на средину лета: 17. јул 2023. биће важан датум.

Поред тога, болести изазване човеком се могу ширити. Ови догађаји могу утицати на цело човечанство, уверава научник. Следећи озбиљан сукоб, према његовим речима, догодиће се тек после три деценије – 2055. године, пише руски портал Лифе.ру.

2023 за Русију

Руски астролог Павел Глоба обећао је долару скори колапс. Сваке године овој валути ће се све мање веровати, док не постане обична валута, што већ почиње да се остварује. 2023. би, према његовом мишљењу, могла постати „економски Армагедон“ како се број трговинских ограничења повећава, становништво стари, а незапосленост расте. Индијски астролог Абики Анад, који анализира проблеме суше на планети, говори о истим последицама.

Оба астролога кажу да климатске промене могу довести до криза, па чак и копнених ратова. Глоба је јун, јул и новембар назвао најопаснијим месецима за Русију. У овом тренутку могуће је заоштравање војног сукоба, климатске катастрофе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према нумеролошким традицијама, година је одговорна за локализацију сукоба широм света. Истовремено, ова година омогућава особи да се бави самоучењем, психологијом и медитацијом.

Када чекати завршетак СВО

Нумеролог Маријана Анаел обећава да ће руску специјалну операцију завршити до 2024. године, односно до краја текуће године. Крај године ће бити обележен потписивањем мировног споразума под руским условима. Према нумерологу, овај догађај потврђују бројке идентичне вредности у години завршетка Великог отаџбинског рата. Биће створена и коалиција пријатељских земаља, која својим контурама подсећа на СССР.

Прочитајте још:  ФСБ спречио покушај терористичког напада у Санкт Петербургу од стране припадника проукрајинске групе

О ЕУ Седик Авган каже да ће се ЕУ ускоро распасти, обични људи не воле војни сукоб у Украјини. Ови догађаји могу почети 2027. године, а завршити тек пет година касније.

Шта ће бити са Америком

Према Седику Авганистану, 2025. година ће бити важна за САД у сваком погледу: почеће прекретница у јесен, велика сила ће почети да се урушава. 2027. више неће бити. Он америчке власти отворено назива Сатаном.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *