Јуче са ветеранима БиХ, сутра са терористима УЧК: У коју бољу будућност Србију воде организатори међународног протеста #противнасиља

2

Хумано убијао Србе са снајпером једним метком да се не муче

И док опозиција не дозвољава критику протест од стране Срба из Србије, а посебно из Републике Српске са упадицом да боље да воде рачуна о својој држави него о њиховој, истовремено су на протесту добродошли и Хрвати и Албанци али и муслимани из БиХ, још ако су за време рата убијали Србе, то им је велики плус.

Поред Домагоја Маргетића који је као страни држављанин неколико дана претио рушењем уставног поретка и хапшењем српског председника, овај међународни скуп увеличао је и муслимански глумац Феђа Штукан.

Штукан нама није познат по неким величанственим улогама, већ по томе што је након обуке код муџахедина био снајпериста Изетбеговићеве војске  за време рата у БиХ, али ту није глумио, заиста је убијао Србе.

Својевремено је Феђа Штука био гост и на албанском фестивалу Мердита који се одржава у Београду, а који је ништа друго него релативизација злочина над Србима и глорификација терористичке УЧК. Што наравно није ништа чудно јер управо организатори и финансијери овог срамотног фестивала су активни учесници протеста.

Тада је рекао како му је жао што је убијао четнике, јер за њега то и данас нису Срби, него некакви тамо четници, али није могао да се одупре нагоном за крвљу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да ли то извињење треба прихватити и пригрлити овог хуманисту, како неки потпуно погубљени Срби(?) желе, или једноставно препустити овај протест да иде својим током – а то је да се од њега ограде сви Срби који су у својој муци залутали и да најзад остану они који немају проблем да се шетају данас са ветеранима армије БиХ, сутра са терористима УЧК.

Прочитајте још:  У току је протест еколошких активиста: Блокирани мостови у Београду

Чудну неку бољу будућност Србији припремају овакви организатори протеста.

Весна Веизовић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Јуче са ветеранима БиХ, сутра са терористима УЧК: У коју бољу будућност Србију воде организатори међународног протеста #противнасиља

  1. Jedini koji imaju korist od toga da takvi ljudi budu prisutni na protestu ( i snimljeni ) je vlast. Na sve načine pokušavaju da obesmisle i uruše protest naroda kome je dosta ove vlasti, a u tome joj pomažu i mnoge proameričke – prozapadne stranke i organizacije. U Srbiji ima zbrke svega i svačega i teško je biti pametan, ali narodu je očigledno dogorelo do nokata i svestan je da mu je ulica i protest jedina šansa da se nešto promeni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *