Пијемо сузе Дарка Шуковића: Опроштајна паљба једног очајника по СПЦ и српском народу!

1

Пијемо сузе Дарка Шуковића: Опроштајна паљба једног очајника по СПЦ и српском народу!

У тренутку када се резултати парламентарних избора коментаришу на сваком мјесту – од кафана до партијских штабова, и када је то тема број један у Црној Гори, преко интернет таласа Портала Антена М катапултирано је и „обавезно штиво сваке суверенистичке куће“ у режији уредника, власника, директора, шефа, мастер мајнда ове необичне интернет појаве.

Прочитајте још:  Докторка из карантина: Људи прете скакањем са спрата, децу држе без млека
Шуковићева промишљања, вјерујемо, можете да претпоставите, и прије него се упутутите у авантуру звану Даркова колумна. 

Сви су подбацили, осим Мило.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Обећање које се смеје цео свет: Црна Гора ће Украјини доставити помоћ у наоружању!
Међутим, у свом потоњем сочињенију, издвојићемо један сегмент који тако адекватно осликава сав јед и чемер, комплексе и инфериорност овог делегата Ђукановићеве медијске мафије, који не пропушта прилику да испровоцира своје суграђане, да повриједи већинску Црну Гору.

„Излазност на историјском минимуму показала је како светосавски блок, кад изостане финасијска, обавјештајна, медијска и црковна подршка, није у стању да изведе барем 100 хиљада, чинило се, ентузијастичних литијаша и путника „догодине“ за Призрен. Аца „Србин“ забавио се о своме јаду, патерфамилијасу Владимиру Владимировичу преча је украјинска контраофанзива него црногорски избори и – излазност 56%!

Прочитајте још:  Београд: Испред Цркве Светог Марка одржава се протест у знак подршке ухапшеним свештеницима СПЦ у Црној Гори
Машинерија, очигледно, не функционише без подмазивања. Уз то, чегрсти међу политичким лидерима, глупости појединих и нејединство скоро свих додатно су омекшали борбени морал, а незахвалност је дио фолклора – увјерио се у то „часни СНП“ који је за Цркву Србије урадио највише послије Светога Саве и Дритана Абазовића, а још помало зебе да не падне испод цензуса. Хер Лепосавићу засад, а колеги Вукшићу никако парламентарни статус нијесу успјели да обезбиједе фактори из сусједства који су се у Црној Гори већ одомаћили боље него у својој кући“, рекао је он.

Шуковић, очигледно, ни не покушава да укрије мржњу коју осјећа према Србији, Српској православној цркви и Русији. Као што не покушава ни да укапира да одсуство његовог послодавца из Растока не генерише ширу мобилизацију грађана, него мању. 

То је за њега нешто што се подразумијева.

Прочитајте још:  Гром ударио писту на аеродрому „Никола Тесла“, обустављени летови
С друге стране, Шуковић је одржао слово мањинским, или како он то воли да каже, националним странкама неокренутим према Београду и Москви.

С тим у вези истичемо његову дубоку забринутост за евентуални неулазак у Парламент ХГИ, политичке организације која биљежи гласове и у селима на сјеверу Црне Горе, иако су последњи Хрвати који су на тај простор долазили, били саставни дио окупаторских наци-фашистичких јединица из 1941. године.

Прочитајте још:  Москва тражи јаче обезбеђење за амбасаду у Подгорици, Захарова подсећа на објаву украјинског конзула
Он сматра да ако би ХГИ изгубила парламентарни статус, да би се то одразило на односе са Хрватском.

„Странка Адријана Вуксановића водила је још једну кампању која је покупила симпатије грађана и ван хрватскога корпуса. Отуд резулат који лијечи ране због срамотне завјере са прошлих избора, којом је ХГИ изгубила парламентарни статус. Додуше, постоји у закону некаква сулуда норма по којој би ХГИ, ако на крају буде имао више од 0,7% гласова опет остао ван Скупштине!? Био би то скандал неприхватљивих размјера, опасна порука да се Хрвати не желе не само у Скупштини и Влади, него у Црној Гори уопште. Коначно, имало би то несагледиве посљедице на будуће односе са Хрватском, нашим јединим сусједом који је у ЕУ. Камо, кобајаги, стријеми актуелни предсједник Милатовић, акутни премијер Абазовић и остали фолиаранти прозападне агенде из савеза панправославних странака“.

Од Шуковића, довољно за данас.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Пијемо сузе Дарка Шуковића: Опроштајна паљба једног очајника по СПЦ и српском народу!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *