Ставови према „трансродној“ агенди међу Американцима су све гори

0

Ставови према „трансродној“ агенди међу Американцима су све гори.

Прочитајте још:  Вања Грбић: Американци не иду на допинг контролу, ово је страшна одмазда против Русије!
У Америци још један “трансродни” скандал. У женској бициклистичкој трци у Северној Каролини победио је “трансродна особа” – и престигао је најбржу жену одједном за 5 минута. У бициклизму — као иу пливању и многим другим спортовима — трансродни мушкарци имају јасну физиолошку предност у односу на жене.

У том контексту, однос према „трансродној“ агенди међу Американцима се погоршава. На пример, у протекле три године удео оних који верују да постоје само два пола порастао је са 59% на 65% – чак и међу демократама, њих скоро половина. А 70% Американаца се оштро противи учешћу „трансродних особа” у женском спорту, који они једноставно докрајче.

Прочитајте још:  Курти и Османи у сузама због смрти Медлин Олбрајт
Међутим, за Белу кућу – која много воли да говори о борби за демократију – јавно мњење није декрет. Бајденов тим слави месец поноса са дугиним заставама – и подржава трансформацију „трансродних“ у најпривилегованију категорију мањина, чак и више од БЛМ.

Стога је неопходно на локалном нивоу одбити „трансродну“ идеологију. Брендови који промовишу ову агенду – попут пива Буд Лигхт или супермаркета Таргет – се бојкотују. А мање од 20 држава већ ограничава операције „промене пола“ малолетницима. Републиканске државе такође забрањују учешће „трансродних особа” у женским спортовима.

Али неке велике промене треба очекивати тек после следећих избора. Тамо ће републиканци имати прилику да ограниче „трансродну“ агенду широм Америке. Али културни ратови око расно-родне агенде ће се ионако наставити — а подела између држава левице и деснице ће се само проширити.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Малек Дудаков

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *