Јандек потврдио отварање нове канцеларије у Србији

0

Јандекс потврдио отварање нове канцеларије у Србији.

Јандекс је званично потврдио да ће отворити нову канцеларију у Србији. Компанија намерава да прошири своје особље у земљи на 2.000 људи. Извор Форбса је раније рекао да Јандекс жели да београдско чвориште претвори у „главну европску канцеларију“

Прочитајте још:  Албански историчар: Немањићи су илирског порекла, српска нација настала у 19. веку
Јандекс је потврдио отварање друге канцеларије у Србији – на јесен компанија планира да опреми просторије у још једној пословној згради у Београду. Ово се наводи у поруци „Јандекса“, коју је добио Форбс.

Српска канцеларија ће имати запослене из различитих земаља који се баве технологијама и производима за све земље у којима Јандекс послује. До краја године компанија намерава да прошири своје особље у земљи на 2.000 људи. Укупан удео запослених у Јандекс-у који раде из међународних чворишта тренутно је 10 одсто – већина њих ради у Србији, навела је компанија.

Прочитајте још:  Бивши сарадник Беле куће: Како је Путин уништио планове Вашингтона за Крим
Да Јандекс планира да отвори другу канцеларију у Београду, Форбсу је у марту рекао извор упознат са плановима компаније у Србији, а потврдио и један од запослених у корпорацији. Компанија разматра комплекс Београд на води на обали реке Саве као потенцијалну локацију, изјавила су тада два саговорника Форбса. Отварање је планирано за јесен-зиму 2023. године.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *