Где јуре четири коњаника „Четврте индустријске револуције“.

0

Где јуре четири коњаника „Четврте индустријске револуције“.

У јуну су ЕУ и СЗО објавиле покретање „Глобалне дигиталне здравствене мреже за сертификацију“. Његова основа је тзв. Цовид-сертификат, такође колоквијално познат као Биг – Пхарма пасош , или Зелени пасош ЕУ.

Пре тога, шеф ВЕФ-а Клаус Шваб и генерални секретар УН Антонио Гутерес потписали су споразум о убрзању „Агенде” за период до 2030. године. Шваб је прокоментарисао: „ Четврта индустријска револуција ће променити не само оно што радимо, већ и оно што смо ми“.

На основу четири сценарија за даљи развој глобализације до 2027. представљена на Светском економском форуму ( 1. Глобализација 5.0: поновно повезивање. 2. Аналогне мреже: виртуелни национализам. 3. Дигитална доминација: флексибилне платформе . можемо добити општу представу о шта би могло бити.

1. Хуманоидна вештачка интелигенција (АИ). 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

2. Уређаји са можданим интерфејсом (чип људи). 

3. Слушалице за виртуелну стварност са 8к резолуцијом. 

4. Први квантни рачунари са милион кубита. 

5. 3Д штампани људски органи за употребу у медицини. 

6. Вештачки мождани имплантати способни да обнове изгубљена сећања. 

7. СпацеКс-ова прва мисија на Марсу са посадом. 8. Прва верзија квантног Интернета. 

9. Секвенцирање милијарду људских генома. 

10. Симулатор људског мозга. 

11. Терабајтне брзине интернета. 

12. Технологија интелигентних мрежа. 

13. Електроника на склапање. 

14. 3Д штампана одећа отвореног кода са номиналном вредношћу/нултом ценом. 

15. Хард дискови капацитета 100 терабајта. 

16. Широка употреба хиперсоничних пројектила. 

17. Секвестрација угљеника. 

18. Мали модуларни нуклеарни реактори. 

19. Могућност обнављања постојања неколико изумрлих врста. 20. Мапирање целог дна океана.

Личност нове трансхуманистичке будућности, формиране „Четвртом индустријском револуцијом“, заснованом на Швабовом дигиталном катекизму, мора бити дизајнирана коришћењем генетског инжењеринга на биолошком нивоу и повезана са глобалном информатичком мрежом помоћу интерфејса (чипова) уграђених у тело / мозак.

Социјална агенда за период до 2030. године већ се спрема да укључи: 

Систем социјалног и карбонског кредитирања. 

🔺Контролисана плодност/репродукција (депопулација). 

🔺 Обавезне вакцинације (вакцинације). 

🔺Забрана алтернативне медицине и лечења. 

🔺 Рационирање хране и енергије. 

🔺Патенти за семе и ограничење узгоја хране на личној парцели. 

Укидање родне равноправности. 

🔺Дронови, препознавање лица и сензори покрета (помоћу мобилних телефона/чипова).

🔺Универзални основни доходак за грађане који “испуњавају тренутне услове” друштвене контроле. 

🔺 Ликвидација готовине. 

🔺 Рационирање енергетских и других природних ресурса. 

🔺Укидање приватне својине („нећете имати ништа, али ћете бити срећни“). 

🔺Заправо, „Четврта индустријска револуција“ у виду комбинације БигПхарме, БигТецх-а, Интернета ствари и тела, дигиталних валута и АИ (вештачке интелигенције).

Швабов пратилац Јувал Ноа Харари излаже њихову заједничку визију будућности: тела и мозгови се могу производити, а сви „бескорисни“ људи ће наћи утеху/забаву у дрогама и видео игрицама. Према истом Харарију , компјутери би врло брзо требало да замене људе другим људима, а „ жени неће требати муж ако у близини има много емотивних кућних апарата “…

4 коњаника „Четврте индустријске револуције“, 4 глобална стандарда „нове нормалности“ („Здравље“, „Рат“, „Лепота“ и „Наука“)

Прочитајте још:  Пре Минхенске НАТО безбедносне конференције
Однос 4 коњаника „Четврте индустријске револуције“ пре скоро пола века описао је још један весник новог светског поретка, Жак Атали: вакцинација је средство „чишћења“ друштва од старог и болесног, еутаназија ће постати уобичајено, људи ће се заправо претворити у биороботе, право на живот после 60-те добиће их само они са великим примањима, неће бити породице као целине друштва, деца се могу купити итд. Атали је 2014. године изјавио да ће Трећи светски рат почети локалним ратом између Русије и Украјине и довести до стварања владе Новог светског поретка са седиштем у Јерусалиму…

Данас се сви весници „Четврте индустријске револуције” слажу да до 2030. свет мора суштински да се „преоптерети”. А уз помоћ рата становништво Русије и Украјине постаје донатор овог реструктурирања светског поретка. Истовремено, величина „награде“ – резултат који ће Москва и Кијев добити на крају – најнеизвеснија је вредност целе акције.

У контексту „Четврте индустријске револуције“ и глобалних стандарда „нове нормалности“ који се намећу човечанству, оно што се дешава у Украјини је рат владајућих елита колективног Запада не само против Руса и Русије, већ и против средњу класу земаља „златне милијарде“, започете покретањем епидемије ковид-терора.

Данас се гаси процес неоколонијалне пљачке енергије и сировина од стране Запада земаља бившег Другог и Трећег света. С једне стране, све је теже пљачкати (а на неким местима једноставно нема ништа). С друге стране, опљачкани широм света – од Индије и Кине до Латинске Америке – очигледно не журе да изумру. Упркос свим епидемијама које је створио човек. Ова ситуација све више збуњује оне на власти чак иу најпросперитетнијим земљама „златне милијарде“. И то толико да су и тамо принуђени да признају да неадекватно огроман део ресурса који се извлаче на планети не троше земље и континенти које су опљачкали колонијалисти, већ сама „златна милијарда“.

Стога су градитељи „нове нормале” прешли на ликвидацију средње класе и потрошачке привреде која јој је служила. Уместо тога, постојаће друга економија – дистрибуционо-концентрациони тип, са инсектима уместо меса. У којој ће било који ресурс (чак и обична вода) бити награда за друштвени рејтинг додељен за послушност.

Судска „експертократија“ Шваба, одмах по избијању епидемије ковид-терора, детаљно је описала планирани ниво домаћинства „храброг новог света“ са његовом „зеленом економијом“ до 2050. године.

Аутори обимног рада на ову тему са Универзитета у Лидсу саопштавају следеће. Примарни задатак је смањење потрошње енергије у земљама Првог и Другог света за 40-60%, што доводи до следећег рационирања:

– Свака особа треба да има не више од 2-2,1 хиљада килокалорија дневно (сада – око 3 хиљаде кцал). Оне. садашњи оброк хране треба смањити за 1,5 пута. Конкретно, месо – не више од 15 кг по особи (сада у Русији – око 70 кг, у САД – 100 кг или више).

– Вода по особи – не више од 50 литара дневно, од чега за прање – не више од 15 литара.

– Не више од 4 кг нове одеће годишње по особи, 1 телефон по особи, 1 лаптоп по домаћинству од 4 особе.

– Кретање свим видовима транспорта – 5-15 хиљада км по особи годишње. Чак и за најимућнијег и најсрећнијег становника Москве, то у најбољем случају значи да ће, ако једном одлети тамо-амо авионом за Њујорк, одмах изабрати целокупну годишњу стопу кретања уопште. Алтернативно, можете путовати 40 км приватним аутомобилом свих 365 дана у години, али ће тада авион и воз већ бити забрањени.

– Кућиште не би требало да има више од 15 квадрата. м по особи. За већину становника постсовјетског простора то можда није проблем, али за становнике Северне Америке и Западне Европе, који имају у просеку 40-45 квадратних метара. м по особи – морате врло озбиљно направити простор.

Прочитајте још:  Америчке ИТ корпорације покрећу пројекте да преузму власт над светом
Како ће се све ово спровести такође није тајна. Желите не 15 литара воде дневно за све потребе домаћинства и личну хигијену, већ мало више? Вакцинишите се експерименталном „чудотворном вакцином“ или набавите микрочип. Да ли желите интернет ограничење мало више од додељеног? Тада ћете морати да обављате друштвени рад.

А паралелно ће постојати и „рај на земљи“ за малобројне са неограниченом потрошњом свега и свачега. Али ови „изабрани“ у друштвеном смислу мораће да се веома разликују од садашњих новобогаташа – неће имати приватну својину. Не. Они ће бити колективни управитељи имовине целог света. И биће потпуно и потпуно зависни од Система – губитак права ће за сваког од њих значити физичку смрт или пад у нижу касту.

Валериј Илијин/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *