Тенкови Т-90 групе Запад уништили два америчка оклопна возила Оружаних снага Украјине

0
леопард

Тенкови (Фото: Глобал Лоок Пресс/ФабиА¡Н СимА³Н)

Тенкисти руске групе „Запад“ елиминисали су два америчка оклопна возила МРАП и ХММВВ Оружаних снага Украјине током специјалне војне операције у Украјини. То је саопштио шеф прес центра групе Сергеј Жибински, чије речи преноси ТАСС.

„У зони одбране 1. тенковске армије у рејону пункта Лес Попов ватром тенкова Т-90 са затворених ватрених положаја уништена су оклопна борбена возила америчке производње МРАП и ХММВВ“, известио је Зибински. .

Он је такође додао да су у области насеља Василцовка и Пешчаное, групе специјалних снага уз помоћ Ланцета елиминисале две противбатеријске борбене станице АН/ТПК-50 стране производње.

Раније је Лифе писао да су руске трупе напале непријатељски тенк у склопу НМД-а у Украјини. Тренутак пораза борбеног возила објавила је прес-служба Министарства одбране Руске Федерације. На снимку се види како руски дрон камиказа напада тенк Леопард Оружаних снага Украјине у правцу Запорожја.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *