Опозиција на летњем распусту

0
српска опозиција

српска опозиција

Опозиција на летњем распусту.

Посланици опозиције, на чији се захтев одржава седница Скупштине Србије на којој би требало да се расправља о смени министра унутрашњих послова Братислава Гашића, поново нису дошли у парламент.

Прочитајте још:  Србија и Српска откривају истину о Сребреници помоћу британског папира
Седница скупштине је одлагана већ неколико пута јер није било довољно посланика за кворум.

Председница Владе Србије Ана Брнабић која је и сама присуствовала претходним седницама, осудила је овакво понашање опозиције и окарактерисала га као непоштовање грађана Србије и скупштине као институције.

Прочитајте још:  Српски софтвери и за САД и за Русију
Како Политика сазнаје, само 21 посланик из свих опозиционих група учествовао је у давању кворума, од неопходних 84. То значи да скоро три четвртине посланика опозиције није ни дошло или није желело да даје кворум за скупштинску расправу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Данас се у Скупштини поново није појавио Небојша Зеленовић који већ дуже време одсуствује из посланичких клупа. Није дошао, потпредседник Народне странке Мирослав Алексић као ни Борислав Новаковић, једини из партије који је подржао Алексића у намери да преузме ту странку од Вука Јеремића.

У скупштини нема ни Маринике Тепић, Павла Грбовића, Зорана Зечевића, Ђорђа Микетића, Зорана Лутовца и других представника прозападне опозиције. Нико од посланика Двери такође није учествовао у давању кворума неопходног за одржавање седнице скупштине.

Д.Н./Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *