ОШ „Владислав Рибникар” добила новог директора

0
Врачару

Полиција и хитна помоћ окружиле основну школу Владимир Рибникар на Врачару где се десила пуцњава (Фото: Принтскрипт)

ОШ „Владислав Рибникар” добила новог директора

Прочитајте још:  Како ћемо ове године славити славу
Основна школа „Владислав Рибникар” добила је новог директора. На функцију вршиоца те дужности именована је Анђела Петровић, потврђено је за „Политику” у Министарству просвете. Тиме је и званично престао мандат досадашњој директорки ове осмолетке Снежани Кнежевић, која је на челу школе била у пет мандата, од 2005. године до сада. Новоименована директорка, иначе је учитељица. Да руководи „Рибникаром” долази из Основне школе „Данило Киш”. На дужност ће ступити сутра и обављаће је до избора новог директора врачарске осмолетке која је трећег маја постала место злочина, када је ученик седмог разреда починио масакр.

Почетком месеца смењен је школски одбор ОШ „Владислав Рибникар” и постављен је привремени орган од пет чланова који до даљег управља школом. Данас је почела и реконструкција дела објекта ове куће знања, а радови ће, како се очекује, бити завршени пре почетка нове школске године. Реч је о адаптацији и санацији ентеријера једног крила школског здања, оног у који се улази из Улице Светозара Марковића. Вредност радова износи 18 милиона динара, а обнова је поверена фирми „Јадран” која има рок од 45 дана да посао заврши.

Политика

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *