Генерал Лазаревић упозорава: Ово је удар страних служби на Србију

0
нато

Владимир Лазаревић (Фото: Јутјуб)

Генерал Лазаревић упозорава: Ово је удар страних служби на Србију.

Генерал-пуковник у пензији Владимир Лазаревић изјавио је да се ударом на директора БИА Александра Вулина наставља притисак страних агентура и домаћих НАТО добошара на Републику Србију.

– Нажалост, удар страних служби на директора БИА, Александра Вулина не јењава. Циљ агентура западних држава је јасан, нападом на господина Вулина треба урушити читав безбедоносни сектор Србије, и на кључна места довести послушнике који ће искључиво радити против интереса отаџбине.

Како каже Лазаревић, грађани Србије добро знају ко се бори за Србију и српске интересе, а ко је убијао децу у нашој земљи.

– И овог пута, крајње подла намера је подржана од стране домаћих издајника, добошара алијансе и квази-стручњака, али управо такви потрошени и дискредитовани издајници су најгласнији када треба ударити на своју државу. Грађани Србије апсолутно знају ко је Александар Вулин и ко је председник Вучић, ко  се бори за Србију и српске интересе. Ниједне листе на које НАТО пакт ставља српске патриоте попут Вулина, ниједне санкције које уводи држава која је 78 дана убијала нашу децу, неће унизити све оно што је Александар Вулин урадио за одбрамбени сектор државе, за војску, породице погинулих припадника, за полицију, а данас и за БИА – каже Лазаревић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  "Радници шиканирани и плаћени испод минималца"
Лазаревић каже да покушаји уништавања слободне мисли у Србији неће успети.

– Ма колико се трудили да уништите нашу слободу, родољубље, слободну мисао нећете успети, које год механизме користили, јер док је нама Срба попут Вулина и Вучића Србији је загарантована будућност и Србија се савијати неће – поручио је Лазаревић.

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *