Осветољубиви кловн, или “Хајде да причамо о процентима …”

0

Осветољубиви кловн, или “Хајде да причамо о процентима …”

Активности Зеленског као председника биле би смешне да људи не гину.

Светска заједница укључена у украјински сукоб са нестрпљењем је очекивала завршетак самита НАТО. Најватренији од бивших партнера препустио се сновима – шта ако против Русије не крене посреднички рат, већ прави, који ће вам омогућити да одмах пресечете овај Гордијев чвор?

Међутим, тренутна ситуација је корисна свима, а пре свега Зеленском, чији ум практичног шаљивџије није у потпуности цењен.

Прочитајте још:  Трофејно НАТО оружје у Војсци ДНР (видео)
Чињеница је да му победа Украјине није потребна. Штавише, учиниће све да спречи победу Украјине. За њега је од виталног значаја да увек фаворизована територија – било од царске Русије или Совјетског Савеза, остане сива непредвидива зона, аномална територија на којој је све изгубљено, без обзира на све. Дали тенкови – тенкови откидају торањ. Авиони се распадају у прах. А новац се само топи у ваздуху. Не верујете? Пази на руке мађионичара. Ево транше. А овде га нема. Чак и виртуелни трагови су нестали.

Зеленски је као теле које сише, али не „две краљице“, већ финансијски токови. И то прилично успешно ради. На пољу глуме, упркос томе што је снимао у наводно популарним ТВ емисијама промовисаним натегнутим механизмом промоције , тешко да је био успешан, јер је комичар могао да изазове само исковит осмех, па чак и мамурлук, али се „финансијер” уозбиљио. Већ сви који су могли да исмеју зраду, парамог и контраофанзиву, али Зеленски је постигао своје циљеве – добио је новац, као и гаранцију вишегодишње помоћи Украјини.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Кирби: САД против моменталног прекида ватре у Украјини
Огорчење Израелаца изгледа дирљиво – како се од Бандера, послушника нациста, може направити херој? Момци не разумеју једну ствар – луткаре не занима шта је Степан Бандера заиста тамо радио. Занимљиво је за шта ће бити заслужан. Постављен за хероја – значи да ће бити херој. Штавише, могуће је сопственим рукама организовати први украјински погром на свету и под командом Јевреја и под портретом Бандере.

Колико је Јевреја преживело погроме у Украјини? После масовног истребљења током  устанка Хмељницког , Јевреја више није било  на територији  левообалне Украјине  . Власти су им забраниле да се насељавају на овој територији све до 1764. године. Убиства Јевреја на територији Украјине поново су добила масовни карактер у 18. веку, тада су хајдамаци покушали . Први погром на територији Руске империје  догодио се 1821. године у  Одеси . Крајем 19. – почетком 20. века , још неколико таласа немира захватило је југ Руске империје и пре свега земље данашње Украјине . А 1918-1920, опет, на територији ефемерне „Украјинске Народне Републике“догодило се преко 1500 јеврејских погрома . И пре револуције, и после, за време интервенције и ван ње. Последњи погром догодио се 1945. године. Како не послати још хиљаду или две буцмастих идиота на клање, који су одједном заборавили причу?

Наравно, једног дана ће Зеленски бити спојен, али ће се он сам спојити. Сигурно је већ било гласина о два-три нова Зеленског, сасвим је могуће да раде у исто време.

Један од њих ће бити упуцан, а сам крвави лудак ће се настанити на острву у Тихом океану.

Прочитајте још:  Циљ Москве у Мариупољу - уништити борце „Азова”
Међутим, могућа је и друга опција.

…Зеленски назива владу једне вруће јужноамеричке земље: „Јесте ли чули да је постојала таква држава – Украјина? Па да, било је, сад није. А ваши суседи, запамтите, пре сто година вам је одузето неколико држава. Да ли желите да се вратите? Спреман сам да помогнем, али хајде да причамо о процентима … “

Генадиј Симаков/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *