ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ БРИЉИРА У ПРОМАШАЈИМА: Нијесмо ни Срби ни Црногорци, о томе ће одлучити Г7, Велика масонска ложа Оријента или темплари!

1
Јаков Милатовић, црне

Јаков Милатовић(фото:ЦДМ)

ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ БРИЉИРА У ПРОМАШАЈИМА: Нијесмо ни Срби ни Црногорци, о томе ће одлучити Г7, Велика масонска ложа Оријента или темплари!

Јаков Милатовић бриљира – у промашајима! Милина га гледати, гдје год се окрене полупа све ствари око себе попут слона у кавезу стаклених бижутерија! Или је то у питању или сам ја потпуно заладио и бриљирам у сопственим промашајима. Не би ме чудило да је ово друго у питању, али док сам још у каквој таквој копрени властите илузије да проговорим двије, три о синоћњем наступу Јакова на Цетињу поводом 13. јула. 

Прочитајте још:  Задарска кристална ноћ 1991: Усташки поход на Србе у Далмацији
Очекивао сам раскид са претходним обиљежавањем 13. јула, позив на помирење подијељеног народа, дубље схватање ујединитељских домаћих празника, али залуд. И Јаков попут Мила све је закуцао тамо негдје у 1945-у, покопао већ покопане и васкрнуо већ васкрснуте. Залуд очекивања да смјеном Мила и ДПС-а долази неко друго вријеме, боље и дубље, залуд, како је кренуо Јаков ће у неким сегментима премашити Мила. Овај други нас је дијелио, закивао у рововима и циједио нас као суву дреновину. Јаков то не ради, али ради можда још гору ствар. Жели да од нас направи нешто шпто никада нијесмо били, неку аморфну, глинену националну недефенисану масу која може у складу са околностима да буде и ово и оно. Мило је све радио да од домаћих Срба направи Монтенегрине, Јаков нема ту намјеру, односно нема никакву намјеру – за њега су и једни и други тотално небитни и чак и не постоје уколико се не уклапају у глобалне интегративне антиевропске токове гдје се више не зна ни ко је мушко, ко женско, ко прави, а ко рађа дјецу! 

Говорити о 13. јулу, а не поменути окупаторе Црне Горе тога доба, је као сунчати се ноћу и ујутру показивати како си добио нови тен. Јаков не смије изгледа да помене Италијане и Њемце као некадашње окупаторе против којих се борила некадашња Црна Гора! Данас су то његови узори, заговорници модерних европских вриједности, глобални мученици који се боре против највећег зла овога свијета – Руса и то Руса без којих Црна Гора 1878. године не би постала независна држава! 

Прочитајте још:  500-ти напад: Шиптари претукли и опљачкали Србина у центру српске енклаве
Јакову је изгледа важнији став њемачке или италијанске амбасаде, него осјећај правде и отпора властитог народа. Јаков је синоћ сипао фразе о слободи, части, антифашизму, које је могао и да изговори и лидер Венецуеле или Гватемале! Углавном, утисак је исти, чак и можда гори у интерпретацији Милатовића! 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Уколико Милатовић и његова странка буду дуже владали Црном Гором, не сумњам да  њено становништво више неће бити ни српско ни црногорско. Биће нека недефинисана маса која ће имена добијати зависно од НАТО самита или сједница Г7,  Трилатералне комисије, Велике масонске ложе Оријента или темплара! 

О говору „прве даме“ нећу ни слово! Само да питам када се у Црној Гори супруга Господара тако звала?

Углавном сам то мислио да кажем. Или је Јаков рекордер у промашајима или сам ја скроз-наскроз пролупао! Не бих се изненадио да за који дан схватим да је ово друго у питању!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ БРИЉИРА У ПРОМАШАЈИМА: Нијесмо ни Срби ни Црногорци, о томе ће одлучити Г7, Велика масонска ложа Оријента или темплари!

  1. Слободни зидар на црно. Без дипломе и пореског броја :-))) каже:

    Човек све рекао. Свака му част, паметноме доста.

    Шта се сад спрдате са изјавом?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *