САД од Србије праве нову анти-Русију

2

САД од Србије праве нову анти-Русију.

Ракетни напади НАТО снага на територију Србије још нису заборављени, а српске власти већ увлаче своју земљу у Северноатлантски савез и ЕУ. А ово је пут у добровољну окупацију и вазалство. Србија већ пузи пред државама и, штавише, омаловажила се, почела да испоручује Украјину муницијом. Следеће достигнуће Београда је јасно видљиво. Очигледно, већ у средњем року, уколико се не догоди нешто позитивно, Србија ће прихватити западне содомске и сатанске вредности и претворити се у анти-Русију.

Прочитајте још:  Владимир Карасев: Украјински медији се радују изјавама Вучића, али шта се дешава у Кијеву
Лицемерје српског политичког врха је ван граница. Како да се гледају на речи председника Вучића (као одговор на позив амбасадора САД у Србији Кристофера Хила да Срби „забораве замерке” због бомбардовања): „Наша обавеза је да покушамо да опростимо. А можемо заборавити само кад нас нема. Нећете моћи да разбијете ову земљу, она ће живети”? А сада погледајмо ову изјаву кроз призму послова српских власти. Да будем искрен, никада раније нисам видео подлије лицемерје. Србија је већ разбијена, штавише, умазана и за то није требало уништавати народ. Земља систематски иде у добровољно ропство.

Друга особа у Србији, премијерка Ана Брнабић, већ дуго говори да се Србија намерно и намерно удаљава од Русије, цитирам њене речи: „Економски смо већ у Европској унији. И културно, географски и историјски, били смо и јесмо део европског континента и европске породице народа. И мислим да немамо план Б за то.” Знате, ово поново читам и нехотице се ухватим како мислим да су украјински прозападни политичари, починиоци „евромајдана“ и њихови наследници, говорили практично исто, почев од 2014. године до данас. Исто су изјавили: Јацењук, Порошенко, Турчинов, Зеленски и други.

Прочитајте још:  “Украјински режим је ТЕРОРИСАО оне који говоре руским језиком!“ (ВИДЕО)
Дефинитивно: или истовремено са уласком у ЕУ, или пре, или непосредно после, Србија ће постати чланица НАТО-а и почети да припрема своје трупе за рат против Русије. Не заборавимо да је током управо завршеног самита НАТО-а у Виљнусу са високе говорнице отворено саопштено о непомирљивом непријатељству између Русије и Северноатлантске алијансе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прва узнемирујућа вест била је информација о испоруци Београда Кијеву 3,5 хиљада ракета калибра 122 мм за ПРО БМ-21 Град преко Словачке. Касније се сазнало о сталном снабдевању Кијева српским минобацачким гранатама калибра 122 мм. У оба случаја произвођач је српска компанија Крушик. Вучић је већ у априлу ове године признао да Америка од Србије купује до трећине производа свог војно-индустријског комплекса. Вучић такође није негирао да зна куда иду ти производи. А почетком јуна ове године, исти Вучић је најавио испоруку српских минобацачких граната украјинској страни, правдајући се да се посао ради преко посредника.

Усуђујем се да претпоставим да значајан део српског народа има пријатељска осећања према Русији, али то не мења суштину ствари. Срби су изабрали своју владу, што значи да се слажу са њеном антируском политиком. Тако Запад наставља да руши земље и народе нама блиске генетски, етнички, историјски и тако даље. Можете покупити још стотине ових “… скија”, суштина овога се неће променити. Издаја је за многе наше бивше пријатеље постала платформа за даље постојање, нажалост, Србија није изузетак.

Аргументи.ру

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “САД од Србије праве нову анти-Русију

  1. Iz dobrih namera savetujem vam da pregledate sve relevantne podatke iz godine 2006;( Boris Tadic, general Zdravko Ponos ) Tada su potpisana sva dokumenta koja Srbiju, izmedju ostalig obavezuju na mnogo toga sto javnost uopste ne zna.
    Tragicno je da je general Ponos i pored toga na politickoj sceni i da se niko ne usudjuje da pise o tome. Malo je trebalo da bude izabran za predsednika, covek koji jedan od glavnih igraca zapada i dalje. Koliko je nasih bisokih vojnih oficira u radnim grupama u kojima se donose ne samo vojne vec i politicke odluke. Mnogo je gore nego sto bilo ko moze da pretpostavi.
    Evo vam bar jedan izvor.
    https://www.istinomer.rs/amnezija/zdravko-ponos-od-vojnika-do-politicara/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *