Закон о забрани промене пола ставља тачку на опасне експерименте

0

Закон о забрани промене пола ставља тачку на опасне експерименте.

Насилна промена људске природе ставила је законодавну забрану.

Државна дума Федералне скупштине Руске Федерације је 14. јула 2023. у трећем читању усвојила закон о потпуној забрани промене пола. Како се наводи на сајту Доњег дома руског парламента, „грађанима који су већ променили пол биће забрањено усвајање деце, а њихов брак ће бити поништен.

Прочитајте још:  МИП Русије:пребацивање ловаца Ф-16 од стране Холандије Украјини неће утицати на ток СВО
Конкретно, закон успоставља забрану спровођења било каквих медицинских интервенција – и хируршких операција и употребе лекова који имају за циљ формирање примарних или секундарних полних карактеристика особе супротног пола. Забрањена је промена пола у државним документима. Након ступања на снагу закона, биће поништене све потврде о промени пола, према којима је лице оперисано, а још није променило пасош.

Ако се изврши промена у матичној књизи о промени пола од стране једног од супружника, брак се поништава. У односу на лица која су раније променила пол, утврђује се забрана усвајања деце, неће моћи да им буду старатељи или старатељи.

Као изузеци, биће дозвољене медицинске интервенције које се односе на лечење урођених аномалија, генетских и ендокриних болести, уз кршење формирања гениталних органа код деце. Одлуку о спровођењу одговарајућих операција донеће лекарска комисија.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тешко је преценити значај усвојеног закона, и што је најважније, праксе спровођења закона. „Наметање ЛГБТ агенде и трансродна хистерија одавно су постали политичко и психолошко оружје за уништење човека и порицање природе. Дакле, у овој ствари нема „личног“. То је одавно питање опстанка наше цивилизације “ , напомињеауторка телеграмског канала „Бела сова“, доктор политичких наука Елена Пономарјова. Заиста, трансродна куга се шири светом. Не морате далеко тражити примере – све је почело у Сједињеним Државама, као вођа „слободног света“, који, ослабивши духовно језгро које израста из природности тела и ума, није могао да помогне али удари у потрази за задовољством. А пошто је забрањено воће изузетно слатко, не може се наћи излаз из својих трагања кршећи основе природе.

Прочитајте још:  Ваздушно-десантне снаге Русије заузеле су упориште укронациста и страних плаћеника код Кијева
Изопачени хедонизам и слобода да будете ментално „посебни” такође су процветали у Европи, где родитељи који свом детету одбију промену пола и не желе да плате операцију могу не само да изгубе родитељска права, већ и да оду у затвор.

Идеологија прати економију. Због општег економског система, донедавно смо несвесно подржавали глобалисте, а у Русији је и овај проклети хир узимао маха: само укуцајте реч „трансродно“ у претраживач и стотине сајтова са фотографијама ентузијастичних идиота који газе темеље. њихове природе ће се појавити. Трговци проширују тржиште, искориштавају протестна расположења својствена адолесценцији и тиме осакаћују животе, избјегавајући сваку одговорност. Заједно са стварањем окружења за особе са инвалидитетом, западно друштво је одлучило да препозна ментално болесне људе као вође јавног расположења.

Хиљаде сајтова и форума на енглеском ради за бескрупулозне лекаре који су променили Хипократову заклетву, који тинејџерима нестабилне психе доказују да проблеми нису у образовању, већ у грешци природе. Блокатори хормона се продају деци тако да она прво постану асексуална бића, а после увођења хормона неуобичајених за њихов пол, постају коначне наказе због медицинске вивисекције. На крају крајева, ови јадници се не могу назвати ни мушкарцима ни женама, па чак ни хермафродитима.

Сајтови који настоје да „изрежу прилично пени“ излажу операцију промене пола у најружичастијем светлу, наглашавајући тако краткотрајни концепт као што је самоидентификација.

Добро храњени ујаци и тетке инспиришу тинејџере да је то скупо и дуго, али није страшно и да ће сигурно довести до мира са њима. Односно, тамо где је неопходна корекција психолога и психијатра, на сцену ступају менаџери продаје.

Прочитајте још:  Догађаји у Нигеру: Руска Африка мења Францафрику
По њиховој логици бићете срећни, патећи од болова, зарађујући туморе, уринарне инконтиненције, поремећену лимфну дренажу, губитак осетљивости до краја свог не тако дугог живота, седећи на хормонима и губите не само могућност да имате децу, али и да се осећа као пуноправна личност. Уместо тога, дилери настоје да продају „родну свест и самоидентификовање“.

Више од 20% трансродних особа изврши самоубиство – ово се ћути. 60% покушава да се врати свом првобитном полу. Али груди девојчица неће моћи да израсту, баш као и материца и јајници.

Са дечацима који су у младости покушавали да постану девојчице, ситуација је иста: тело реагује на такве хируршке и хормонске инвазије на најразорнији начин.

Јадници који су се осакатили добијали су подршку углавном на сајтовима одговарајуће оријентације. Одатле се преузимају адресе лекара и клиника, које без проблема почињу да продају хормоне, тако да комисија за промену пола (пре није било тако лако), видећи стрњицу на лицу девојке или момкову груди, дао дозволу за операцију.

Ако узмемо посебан случај, узрок личног сукоба могу бити недостаци родитеља и школе, суровост вршњака, неразвијене комуникацијске вештине, али сви ови проблеми, типични за многе тинејџере, решавају се уз помоћ компетентних психолози, брижни родитељи – али не и хирурзи.

Финансијски промет у овом сегменту пре две године само у САД износио је 23 трилиона рубаља. Обрнуте операције су скупе, не дају никакав ефекат, скупе су консултације психотерапеута, лекови на којима трансродне особе седе доживотно нису јефтини.

 Овакве друштвене кампање смањују демографију земаља у којима се спроводе. Особа која покушава да промени пол, чак и без операције, наноси себи непоправљиву штету. Тешко је замислити да ће пацијент са психичким или психијатријским проблемима дати нормално васпитање детету које само може да усвоји.

Прочитајте још:  Прождерали би их као Јануковича. Политиколог о догађајима у Србији
Русија је усвојеним законом поставила препреку најсуровијој врсти сатанизма – агресивном наметању деструктивне промене у физичкој природи човека.

Остаје да се почисти интернет и главе деце и адолесцената. Ово је много теже, јер захтева комплексна решења и високу професионалност извођача.

Генадиј Симаков/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *