Дан сећања на страдале и прогнане у злочиначкој акцији „Олуја“ биће обележен у Приједору

1

Дан сећања на страдале и прогнане у злочиначкој акцији „Олуја“ биће обележен у Приједору.

Прочитајте још:  Мање од 2 одсто избеглица успело да се врати на Косово
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Београду са поглаваром СПЦ патријархом Порфиријем и председником Републике Српске Милорадом Додиком.

Они су договорили да се Дан сећања на страдале и прогнане Србе у хрватској злочиначкој акцији “Олуја” одржи 4. августа у Приједору.

– Са патријархом Порфиријем и Милорадом Додиком сам разговарао о свим кључним националним питањима за српски народ. Договорени су важни заједнички састанци у блиској будућности на територији Републике Српске, а патријарх и ја прихватили смо предлог председника Додика да обележавање Дана сећања на све страдале и прогнане Србе у оружаној акцији “Олуја”, буде одржано у Приједору 4. августа – објавио је председник на свом Инстаграм налогу.

Политика

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Дан сећања на страдале и прогнане у злочиначкој акцији „Олуја“ биће обележен у Приједору

  1. AH, KAKO SU LEPO ZBRINULI PENZIONERE?

    Povećanje penzije u 2022. godine bilo je u dva navrata 5,5% i 9% i u 2023. godine 12,1% i u oktobru biće 5,5% tako će za ove dve godine povećanje penzije biti 36%, mada ministar dr Siniša Mali (doktorirao je pre par meseci u Slovačkoj) dodaje i povećanje od 14,6%, kojeg najavljuju za 2024. godine i tako nas zamajava da će penzije porasti u te dve godine za čitavih i kako kaže neverovatnih 55,8%, što je notorna laž, sram ga bilo, idiot. Za ove dve godine (2022. i 2023.) cena hrane je porasla za 44,7%. Kumulativna inflacija u prethodne dve godine i do kraja tekuće biće preko 50%. Osim otimanja penzije tokom četiri godine, prosečna penzija je bila iznad 60% prosečne plate kada je Vučić došao na vlasti, a danas je pala na oko 40%, a lažu penzionere kako je penzija nikad u istoriji nije bila veća, realno nije tako, pola penzionera gladuju i jaduju. 25% stanovništva Srbije gladuje ili je na ivici gladi, a dr Siniša Mali i slični njemu mogu da jedu g… do mile volje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *