Kако изгледа ЗАЉУБЉИВАЊЕ ПРЕKО ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА? Ево шта никако НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА РАДИТЕ!

0

Многи од нас имају профиле на разним друштвеним мрежама – многи од њих су јавни и свако их може видети. Преко њих долазимо у контакт са људима са којима се иначе вероватно никада не би заиста упознали.

Ово може бити одличан начин да окупите људе који воде различите стилове живота и себи нађете инспирацију и “убијете” време на квалитетан начин. Али, када схватите да се заљубљујете у некога кога сте упознали преко друштвених мрежа, шта би требало да урадите?

1. Зауставите се и добро размислите

Уместо да проводите време уходећи их, најпре би требало да добро размислите и запитате се шта је то што вас толико привлачи код ове особе? Имајте на уму да то што вас је неко физички привукао на основу фотографија нема никакве везе са правим физичким контактом, јер најпре морате упознати некога како бисте осетили његову енергију.

Друштвене мреже су пуне лепих лица, и мушкарац који вас привлачи је само још један од оних на које чекате да убаце секси фотографију. Ако сте опседнути неким само због његовог изгледа на фотографијама, постоји добра шанса да вам нешто физичког типа недостаје у животу. Боље је да изађете и покушате да схватите шта, него да у глави стварате савршен живот поред овог мушкарца.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

2. Не будите нападни у нади да ћете отићи на састанак са њим

Ако не можете да помогнете себи и престанете да уходите своју симпатију, једино што ћете постићи је остављање лошег утиска. Kонстантно добијање обавештења од некога кога не познајете може деловати агресивно, тако да ако ово радите у циљу да вас примети, верујте да ће постајати све мање и мање заинтересован.

Прочитајте још:  Никако не бацајте: 8 начина да искористите кору од поморанџе у домаћинству

Уместо да реагујете и коментаришете сваку његову објаву, вратите се корак уназад и изађите са неким на састанак, кога сте заиста упознали. То ће вам свакако помоћи код опсесије, јер ћете доћи у додир са неким кога сте тек идеализовали.

3. Живот на друштвеним мрежама није ни налик правом животу

Оно што људи објављују на друштвеним мрежама је само врхунац њихове стварности. То нису сви успони и падови које су доживели, већ најбољи делови њихових живота. Постављају само оне слике на којима изгледају добро, док оне друге остају заташкане.

Верзија особе коју сте упознали на некој од друштвених мрежа је само део онога што је она заправо. Ово је једна од ствари коју би требало да имате на уму када бивате привучени од стране особе, чије сте најбоље делове упознали. Лако је заљубити се у некога када све што видите код њега јесу невероватне ствари и забавне авантуре, али то није оно од чега се права веза гради.

4. Ако тако осећате, крените у поход на оно што желите

Ако је прошло доста времена и покушали сте све да ову особу избришете из главе, можда ту постоји нешто што вас дозива. То није увек случај, али ако из неког вама непознатог разлога осећате да треба да кренете по оно што желите, учините то. Начините први потез и пошаљите му поруку.

То можда и није најлакша ствар коју треба урадити, али прилика да га упознате на неком реалнијем нивоу ће или потврдити вашу идеалну слику о њему, или вас вратити корак уназад и помоћи вам да се отарасите опсесије.

Прочитајте још:  Kако да вам кућа буде чиста и без чишћења?

Прва

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *