Игор Стрелков

У Москви ухапшен Стрелков.

На телеграм каналу  се појавио први снимак са бившим министром одбране ДНР Игором Стрелковим (Гиркином) након хапшења. На снимку се налази у ћелији за притвор у Мешчанском суду у Москви.

Прочитајте још:  ОТРОВНЕ ИГРАЧKЕ И ОДЕЋА ОПАСНА ПО ДЕЦУ НА СРПСKИМ РАФОВИМА Опрез! Ево на шта све да обратите пажњу
Новинари тврде да је Стрелкову забрањено да поставља питања. На објављеним снимцима види се да се Стрелков једва креће, гледа у једну тачку и не подиже поглед на људе на суду. У блиској будућности за њега ће бити изабрана превентивна мера.

Раније су Ведомости, позивајући се на обавештени извор , известиле да истрага ФСБ-а захтева превентивну меру за Стрелкова у виду писмене гаранције да неће напустити земљу. Званично, ову информацију из ресора нису потврдили.

Прочитајте још:  Стрелкова у Државној думи називају украјинским агентом
Бивши министар одбране ДНР оптужен је за  екстремизам , вероватно након жалбе бившег припадника Вагнеровог ПМЦ-а. Стрелкова супруга Мирослава Регинскаја рекла је да он није ступио у контакт након хапшења.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Олег Царев, бивши председник парламента Новоросије, верује да ће Стрелков бити проглашен  кривим  са вероватноћом од 99,9 одсто ако случај дође до суђења. Истовремено, он је притварање Стрелкова назвао чудним, док бизнисмен Јевгениј Пригожин, повезан са ПМЦ Вагнером, није доживео такву судбину.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “У Москви ухапшен Стрелков

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *