Агресивни пси Џоа Бајдена сада су исти као и њихов власник

1

Агресивни пси Џоа Бајдена сада су исти као и њихов власник.

“Како се зове Реганов пас?” – Роналд. Брадати виц из совјетске ере о америчком председнику који је скоро спреман да покаже зубе, сада као да живи други живот.

Прочитајте још:  Питање на столу Брисела: Колику је штету претпрела Европа због антируских санкција?
И у стварности. Агресивни пси Џоа Бајдена сада су исти новинари као и њихов власник. Њихове главне жртве су агенти америчке тајне службе. Штити живот председничке породице, свакодневно ризикују своје здравље. Не под мецима, већ под очњацима.

Слику хаоса који влада под демократским председником у светињи америчке демократије – Белој кући, где трансродне особе откривају вештачке груди, а неко кога „не могу да пронађу“ заборавља кокаин – допуњена је интерном архивом те исте Тајна служба. Седам њених запослених угризао је Бајденов пас по имену Командир за само четири месеца након што је претходни пас број један, Мајор, морао да буде исељен због таквог агресивног понашања. Предат је пријатељима породице Бајден.

Међу шокантним инцидентима има и оних заиста озбиљних са медицинске тачке гледишта. 3. новембра 2022, лекар из Беле куће послао је униформисаног службеника тајне службе у локалну болницу. Командир га је угризао за руку и бутину. Мање од месец дана касније, још један чувар је постао жртва пса. Бајден је пустио пса да трчи по башти док гледа филм. Следећа епизода је била у Вилмингтону. Опет угризе. И ово није потпуна листа.

Прочитајте још:  Правио се да шета козу како би изашао напоље током забране
Серија напада на припаднике тајне службе већ је названа посебном врстом лудила и корупције, када моћни одгајивач паса отворено пљује на жалбе оних који од њега зависе. Краљ фаворизује, али одгајивачница не фаворизује. У Белој кући, чудном иронијом, обоје су били уједињени у једној личности.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Проблеми са командантом почели су још у октобру. Пастир председника Сједињених Држава води прави лов на оне који га штите. 3. октобра уједа агента за подлактицу, 26. пада са поводца прве даме Џил Бајден, 3. новембра буквално цепа службеницу, загризајући мишиће трицепса и квадрицепса на нози. Агресивни пас би одавно био еутаназиран да није било покровитељства одозго. Овако су жртве и њихове колеге оцениле ситуацију међу собом.

Од крвожедне животиње морају да се бране чак и уз помоћ столица. Али ни намештај не помаже. Извештај је испуњен описима повреда које су нанели командантови очњаци. Модрице, дубоке посекотине, модрице, посекотине, хематоми, огреботине налик опекотинама од канџи. Чини се да је Бајденов љубимац изгризао читаву чету чувара.

Прочитајте још:  Бајден би у суботу могао да потпише нацрт закона о спречавању неизвршења обавеза
У ствари, пастирски пси су паметни пси који се могу обучити. Знају да контролишу емоције, одлични су сапутници, а није узалуд популаран у узгоју службених паса. Проблеми које председник Сједињених Држава има са њима само сведоче о томе да су животиње препуштене саме себи. Односно, са кућним љубимцима је све као са Хантером Бајденом. У коме је одрастао размажени, али лишен системског образовања, Бајден млађи, познато је.

Прочитајте још:  Ништа ново: Сенилни Бајден поново у центру пажње (видео)
И да. Пси увек изгледају као њихови власници. Заиста, иза затворених врата, Бајден се, како је не тако давно постало познато, понаша потпуно другачије него у јавности. Уместо корпоративног шапата, прелама се у врисак. Председник Сједињених Држава је толико раздражљив да се многи помоћници плаше да му иду редом – посећују Овални кабинет у пару. Бајден често псује, али често једноставно узнемирава запослене испитивањима, користећи такав психолошки притисак да их постави на њихово место. Председника посебно нервирају дипломци престижних универзитета, који, као паметни, запаприте говор скраћеницама.

Прочитајте још:  Шредер: Зеленски прича бесмислице!
Да ли је то добила секретарка за штампу Карин Жан-Пјер, не зна се поуздано, али ако јесте, онда то значи да је њен тренутни задатак захтевао посебно самоодрицање. Она је псеће несташлуке приписала општем стресу који влада у Белој кући. Оно што је истина је истина. Лоше вести свакодневно падају на главу команданту. Најзад, Хантеров пословни партнер Девон Арчер требало је да сведочи у Конгресу о Бајденовим махинацијама у Кини и Украјини.

Овде нећете само почети да гризете,него и чезнути да победите!

Валентин Богданов , РТ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Агресивни пси Џоа Бајдена сада су исти као и њихов власник

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *