Србија се придружила рестриктивним мерама ЕУ према Сирији

2

Србија се придружила рестриктивним мерама ЕУ према Сирији.

Високи представник Европске уније за спољну политику и безбедност Жозеп Борељ саопштио је данас да се Србија придружила одлуци Савета ЕУ којом су продужене рестриктивне мере према Сирији.
Како се наводи у саопштењу високог представника ЕУ, овом одлуком се продужава „хуманитарно изузеће“ које је уведено 23. фебруара 2023. године, а које се односи на раније донете рестриктивне мере.
Прочитајте још:  Други дан протеста испред Линглонга: Безуспешни преговори, радници најављују радикализацију протеста
Додаје се да су одлуку прихватиле све земље кандидати за чланство у Европској унији, укључујући и Србију, као и Грузија, Лихтенштајн и Норвешка.
„Европска унија прима к знању ову посвећеност и поздравља је“, поручио је високи представник ЕУ, додавши да ће те државе обезбедити да њихове националне политике буду усклађене са овом одлуком Савета, пренео је Танјуг.
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=v4oBZrcgdlY

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Србија се придружила рестриктивним мерама ЕУ према Сирији

  1. Сврставамо се са геноцидним западом , хазарима и осталим белосветским разбојницима . Отпадамо и ми који ћутимо и од Бога и од људи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *