Ђилас лупао шаком о сто и претио Булатовићу батинама кад је видео насловну страну Српског телеграфа!

1
ђилас, хил

Драган Ђилас (Фото: Јутјуб)

Ђилас лупао шаком о сто и претио Булатовићу батинама кад је видео насловну страну Српског телеграфа!

Прочитајте још:  У току је офанзива Бајденове администрације на Србе на целом Балкану! (ВИДЕО)
Кад је видео да смо објавили преко целе насловне да је мучки, песницама ударао свог пса по глави јер је напао ћурку, Драган Ђилас направио сцену пред сарадницима, али и запретио дојучерашњем саборцу, јер је изнео овај скандал у јавност.

Драган Ђилас изабрао је да ћути о скандалу који је за наш лист открио самостални посланик Дејан Булатовић, иначе дојучерашњи функционер ССП – није иступио у јавност нити се огласио на друштвеним мрежама, али је зато у четири зида, како сазнајемо, направио хаос!

Прочитајте још:  ПЕТ УСЛОВА ЗА УВОЂЕЊЕ КАРАНТИНА У СРБИЈУ: Корона поново прети, а шта би могле да буду нове мере?
Како прича за наш портал Дејан Булатовић, Ђилас је синоћ, када је видео насловну Српског телеграфа, полудео.

– Јавили су ми људи да је Ђилас синоћ, кад се појавила насловна вашег листа, направио пакао у странци. Био је са неколико људи у свом кабинету, лупио је шаком о сто, причао какав сам ја то човек кад то могу да изнесем… Рекао је да ће да ме пребије на улици кад ме буде срео – каже Булатовић И додаје:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Од јутрос није у странци, нашли су се на неком другом месту он И њему лојални у партији, буквално заседа кризни штаб шта сад да раде.

Велики број људи из ССП га је, каже, звао – неки прете, а неки најављују да ће напустити странку, да је ово само кап која је прелила чашу.

– Међутим, морају да знају, ја се нећу зауставити. Нема те претње која ће мене зауставити. Изнећу и све појединости за његове финансијске манипулације и трансакције. Ако нешто демантује, све ћу да изнесем. Људи морају да знају ко је он, морају да падну маске, да се зна да њега ништа друго не интересује сем да дође на власт – прича Булатовић.

Прочитајте још:  ХИТ Вучић: Никад није било више опозиционих медија!
Како Ђилас претњу није њему лично упутио не може да је пријави надлежнима, али га се не боји.

– Сигурно ћемо се срести једнога дана на улици, па ћу га питати да ли има неки проблем. Зашто се не одазове на ТВ дуел, да укрстимо речи, да видимо где је странка, ко се држи идеала које смо некад прокламовали… Показао сам да није хуманиста, да је све то лаж. Ако каже да није истина, одмах ћу пустити снимак где се све види – подсећа Булатовић.

Подсетимо, наш лист је објавио причу да је Ђилас, пре две године, управо на имању Булатовића, где је дошао са једном од ћерки и породичним псом направио скандал. Лидер ССП је тада крвнички претукао пса песницама по глави, јер је несретна животиња јурила ћурана. Сцени је присутововала и његова ћерка, која је оца молила да престане, али се он није обазирао на узнемирено дете. Како је Булатовићево имање опасано камерама, о свему овоме постоји и снимак.

Прочитајте још:  У израелском нападу на избеглички камп Џабалија погинуло је 16 људи
За малтретирање, мучење и убијање животиња предвиђена је новчана казна – до 100.000 динара или казна затвора у трајању од две године.

Република.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ђилас лупао шаком о сто и претио Булатовићу батинама кад је видео насловну страну Српског телеграфа!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *