Даниловић: Рифат Фејзић пожурио да оптужи „ослободиоце“, а не осуђује комитски „бунга-банга“ репертоар и вријеђање „четничких мајки“!

0

(фото:ИН4С)

Даниловић: Рифат Фејзић пожурио да оптужи „ослободиоце“, а не осуђује комитски „бунга-банга“ репертоар и вријеђање „четничких мајки“!

Требаће ДПС-у вријеме и вријеме да се преобличи у какву год другачију, али пристојну странку.
Утркивање да објасне како је „непожељност бурке“ или буркинија на једној плажи лична карта политичке већине из августа 2020. јадно је и биједно.

Они су, ваљда, били заступници мултиетничке Црне Горе, а сви други су нарушили склад и љубав?

Прочитајте још:  ПУТИНОВ ЧОВЕК И ИДЕЈНИ ТВОРАЦ ЕВРОАЗИЈСКЕ УНИЈЕ ТВРДИ: Нестаће НАТО пакт, а једну унију ће чинити Немачка, Русија…
Мржња и незнање од којих се давно разбољела Црна Гора дорођени су, међутим, у органском инкубатору ДПС-а.

Тај лицемјерни ешалон: прагматичара, властољубаца, кавгаџија, похлепника и прогонитеља различитог, наметнуо је и награђивао незнање, квазизнање и удворништво, из којих су деценијама куљале старе и нове мржње, лагања, отимање, подметања и прогони.
Они се плаше за међунационалне односе?
Они брину за будућност?
Они наричу над слободом?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Јавно, без стида, без страха, залажући се за само њима познату верзију секуларизма, прогонили су камилавке и мантије обећавајући им изгон из домова, храмова, са Универзитета, али и сеобе из државе.

Данас, појединци навикли на ћерања неподобних, изгоне са плажа бурке, хиџабе, никабе и буркиније вјерујући да се гоњење легитимно, те да није хигијенски у мноштву голих предњица и задњица пустити кога са вишком штофа и трикотаже на пјену од „властитог“ мора!? Неки од наших угоститеља, нажалост, све виде кроз кебаб и мућкалицу, а то је одлика секуларног туризма још из оног времена.

Прочитајте још:  Милови бизнисмени распродају имовину у Црној Гори и беже у Београд
Поглавар Исламске вјерске заједнице Рифат Фејзић пожурио је да за то оптужи „ослободиоце“, примјењујући властито правило да се оглашава, нападно и горопадно, само на појединачне изливе чије глупости, незнања и неваспитања, од буркинија до каквог огавног графита, тражећи примјере „поставгустовског“ скрнављења и оправдање за себе и своју „врлинску љубав“ према бившем режиму.

Ипак, из поштовања према исламу и муслиманима у Црној Гори, окончаћу ово разоткривање скоро откривених Реисових политичких амбиција само једном констатацијом; Реис и не мора ништа говорити на ове теме јер тренутак прије, или послије њега, готово исто, и са истим секуларним жаром, увијек саопшти потпредсједник ДПС Иван Вуковић. Он се специјализовао за примјере који изоловано свједоче против Српског света и намјере Белгије да постане чланица НАТО!

Прочитајте још:  Враћена спомен-плоча српским војницима у Приштини
Нажалост, ни један, ни други, никада нису осуђивали када на „комитским“ бунга-бунга збивањима репертоар поетичног обавезно заврши под сукњом четничких мајки! Пошто су од времена прије „ослободилаца“ мајке, ако су четничке, легитимна импотентно-еротска мета, могли су се и Реис и Депеис, огласити на оно урлање из гостујућих грла у Улцињу гдје се нимало, пјевачки избирљиво поздрављају мајке свих Срба! Е, ту већ има посла и за вјерску едукацију, али и за екстрадицију угледних потрошача и пјебача – па нека троше и пјевају код куће.

Горан Даниловић/ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *