ДНОвинари Пулса у епизоди: Мушкарац који се облачи као жена шутнуо праву жену у стомак – заштитимо га јер је транс!

1

ДНОвинари Пулса у епизоди: Мушкарац који се облачи као жена шутнуо праву жену у стомак – заштитимо га јер је транс!

Puls Online (део Ringier Serbia), направио је пре пар дана прилог са “цимерком убијене Ное Миливојев”, због тога што се у неком хотелу, наводно, потукла с неименованом женом. Цимерка је заправо мушкарац, обучен у женску гардеробу, који препричава дновинарки Пулса како је дошло до “напада” у коме је остао без вештачких ноктију на једној руци.

Наиме, њега је, како каже, физички напала неименована љубоморна женска особа. У том обрачуну он је успео да је шутне у стомак, мада признаје да му је жао што је није шутнуо јаче. Дновинарка је затим покушавала да га наведе да прича о томе како је и у којој мери угрожен у Србији (ваљда због тога што је “транс жена”), али “Цимерка” је наивно одбијао више пута набачену људскоправашку лопту и упорно понављао да му се први пут у животу десило да га било ко нападне. Међутим, дновинарка се није предавала, па га је питала “да ли се плаши полиције, пошто је посао којим се бави нелегалан”, нашта је овај искусно прошаптао: “Немој то да ме питаш”, што је био више него суптилан знак да пређу на следеће питање. То је уједно и моменат када наивни гледалац схвата да је “Цимерка” у ствари “сексуални радник”, како се то данас културно каже на политички коректном језику, илити – проститутак.

На крају овог бизарног, али надасве поучног снимка, дновинарка га је питала да ли улази у нову Задругу, што је овај прећутао значајно трепнувши неколико пута, чиме се прилог напрасно завршио.

Прочитајте још:  Ово што се дешава Весни Веизовић и оно што се не дешава Рио Тинту/Рио Сави и њиховим сарадницима

Ако се питате шта је поука ове тужне приче у прилог тези о насиљу над транс заједницом у затуцаној Србији, има их неколико… Најпре, видели смо још једном да је новинарство у Србији мртво, упркос страном капиталу који иза њега стоји (или баш захваљујући њему). Затим смо видели да човек може да изгледа као мушкарац и да звучи као мушкарац, али кад стави вештачке трепавице и нокте, нашминка се и прича о себи у женском роду, он више није мушкарац, него напрасно постаје жена, и то не макар каква жена, него “цимерка убијене Ное”, што му дође нешто као “бивши муж Гоце Тржан”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Видели смо и то да није свако насиље – насиље, па када “транс жена” шутне другу жену у стомак, па још жали што није јаче, то нипошто није насиље над женама или макар међу женама, а није ни промоција насиља, него легитимна одбрана угрожене транс особе од неке помахнитале дискриминаторке, која је само игром случаја жена. Захваљујући том сазнању, научили смо да је насиље над женама искључиво оно насиље које почине мушкарци, а пошто шут у стомак није извео мушкарац, јер смо малопре научили да није сваки мушкарац – мушкарац, онда је кристално јасно да овде нема ни говора о насиљу над женама.

Научили смо и то да особе које се баве проституцијом, посебно ако су припадници/це ЛГБТ заједнице, заправо живе у страху од полиције, па с правом можемо да очекујемо, у најмању руку, и неко извињење српске полиције по овом значајном питању из домена људских права.

Прочитајте још:  Ђиласовци ушли у зграду РИК

И на крају, али не и мање важно, није немогуће да ће ова “жртва насиља” учествовати у новој Задрузи Жељка Митровића. То је онај чувени проналазач, кога је у мају ове године председник лично замолио да укине ријалити програм на ружичастој телевизији, па је тада јавно обећао да ће да укине Задругу, зато што “верује да је јединство Србије и процена председника Републике, важнија од сваке врсте интереса”. Следи да је процена председника тада била – или погрешна – или пропагандни трик – а да је интерес ипак изнад свега.

Драгана Миљанић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ДНОвинари Пулса у епизоди: Мушкарац који се облачи као жена шутнуо праву жену у стомак – заштитимо га јер је транс!

  1. Nažalost, ovaj kriminalni režim i njegovi DNOvinari kopira sve ono što se dešava u truloj Americi u pogledu transdzendera. U Engleskoj se krimosi transgenderi stavljaju u ženski zatvor sa pravim ženama, i dešava se tragedija …uskoro i kod nas.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *