Значење шпанских избора и улога Вокса

0
шпанија

Шпанија

Избори у Шпанији значили су пад консензуса социјалиста, повећање масе народа и слабљење Вокса. У најмудријим и најинформисанијим политичким круговима кружи гласина да су избори намештени и да је то урадила структура Хиндре , огранка компаније Доминион (позната по преварама у САД) . Хиндра је добио задатак да прикупи гласове, а затим да ради као што се дешава у многим земљама где Дубока држава коригује резултате (Шваб је већ неко време рекао да су избори ствар прошлости) убацивањем потребних алгоритама.

Међутим, постизборна дебата се фокусира на могући договор владе између Вокса и Народне странке, али и пре свега на споразуме који су већ постигнути у 4 региона између две странке десног центра. Регион Арагона, који је прешао на Вокс и Народну партију, данас обележава сталну промену ка неким важним питањима: еколошка транзиција (Вокс има одељење за пољопривреду) и укидање Закона о памћењу , који су социјал-комунисти желели да се поново отвори рана коју је Франко такође симболично залечио изградњом Валле де лос Цаидос и демографским растом који је такође проблем у Шпанији, као иу Италији.

У последњих неколико сати, Спиноса де Монтеро је такође поднео оставку на место шефа групе Вок у Већу, чиме је практично отворио могућност да његова улога пређе на ЈЛ Стиегмана , веома опскурног лика, кога је Пфизер финансирао стотинама хиљада евра. и у одличним односима са Фаучијем . Укратко, један од најфанатичнијих вакциниста који је, међутим, одбио, јер је био свестан да база Вокс има потпуно другачије мишљење о наративу о Ковиду.

Оно што је изгледало као сукоб између деснице и левице, конзервативног крила и либералнијег крила унутар Вок-а, како су то приказивале новине, у стварности се показало као сукоб између фармацеутског крила и популарног и антирестрикционог крила . у Шпанији.

Прочитајте још:  Пожар у Запорожској нуклеарки није захватио главну опрему

Али хајде да се запитамо: шта је Вок? Вокс је политичка партија која се развија током велике конфронтације у Каталонији. Тамо су сепаратисти, својеврсним државним ударом (експоненти су и даље у затвору или у бекству) покушали да преузму власт и учине Каталонију независном. Била је то замка коју је поставио Сорош која је навела каталонистичку групу левице да пригрли стратегију која се касније показала као авантуристичка и губитничка. У том тренутку, Демоцрациа Натионал , предвођена Манолом Кандуелом , ефикасно је успела да мобилише Шпанце Каталоније и доведе их у политичку конфронтацију са каталонским активистима за независност. Ово се показало као најуспешнији елемент акције која је поразила сепаратисте.Маноло Цандуела је довео Демоцрациа Натионал да буде драгоцена референтна тачка у шпанској бази, која је доминирала тргом и дала победничку улогу национално-револуционарним снагама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У том тренутку, међутим, популарни национални лидер ДН и партија су блокирани низом операција које воде службе, док је сензационално, али вештачки гурнут на биралишта Вок , који почиње да се афирмише као патриотска десница. сила , хришћанска и пажљива да правилно дешифрује Франкову прошлост. Али то је, као што смо видели у Италији, контролисана опозиција на врху. Конкретно, лик Абаскала долази из лабораторија шпанског система дубоке државе што гарантује његову лојалност догмама дубоког система.

Истина је, међутим, да се у овој партији рађа и одраста низ основних ликова, мушкараца и жена који на целој територији Шпаније чине своје супротстављање ЛГБТ идеологијама, сепаратизму, Леи де ла Мемориа-у као сопственој еколошкој транзицији. Чак је и Вок створио синдикат одгајивача и фармеракоји се показује као аутентични глас народа шпанске земље, против наноса еколошке транзиције коју и ми у Италији добро познајемо. Конкретно, у провинцији се развијају народни покрети против уништавања стотина вештачких језера које је изградио Франко, али су елиминисани из Европе у потпуном непоштовању здравог разума. У Шпанији као иу Италији после рата против Зеленог пролаза Народи се спремају за нови сукоб који ће их поново видети против Дубоке државе.

Прочитајте још:  СПЕКТАКУЛАРНИ ОБРТ!!! ДРАГИЊА ВУКСАНОВИЋ СТАНКОВИЋ СЕ ПРИПРЕМА ДА ПОЗОВЕ ГЛАСАЧЕ ДА ГЛАСАЈУ ПРОТИВ МИЛА ЂУКАНОВИЋА

fahrenheit2022.it

BONUS VIDEO:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *