Политиколог: украјинско питање сигурно неће напустити изборну агенду САД

0
сад украјина

Украјина и САД (Фото: Председништво Украјине)

Политиколог: украјинско питање сигурно неће напустити изборну агенду САД.

Украјинско питање сигурно неће напустити изборну агенду САД. Ово мишљење је изнео политички посматрач медијске групе Россииа Сегодниа Владимир Корнилов у пројекту „У теми“ на Јутјуб каналу БелТА.

“Изборна кампања у Сједињеним Државама је већ у пуном јеку. Не може се рећи да тамо преовладава или одлучујуће украјинско питање. Али ова тема се чује и сигурно неће напустити изборну агенду. Републиканци ће се кладити на корупционашке афере око Породица Бајден. Хантер Бајден је умешан у случај Бурисма (енергетска компанија Украјине. – Белешка БелТА), тако да ће украјинско питање на овај или онај начин бити на дневном реду“, рекао је Владимир Корнилов.

Политички посматрач је скренуо пажњу и на неуспехе на бојном пољу украјинске војске, чији су главни спонзор САД. “Недавно је дошло до одлучујуће, прекретнице у америчком јавном мњењу о Украјини. ЦНН је у својој анкети први пут забележио да се велика већина Американаца противи наставку војне и економске подршке Украјини. А када уђу америчке политичке странке у кампањи, они морају да рачунају са јавношћу И ко год победи на изборима (демократе или републиканци), мораће да рачунају са оваквим заокретом јавног мњења“, рекао је он.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према Владимиру Корнилову, не треба полагати велике наде у Доналда Трампа. Он је подсетио да је бивши председник Сједињених Држава донео одлуку да се Украјини испоручи смртоносно оружје: „Не треба мислити да ће Трамп постати пријатељ Русије када дође на власт. Боље је да то решимо. питање са Украјином пре америчких избора, не чекајући да се заврше.”

Прочитајте још:  Јапан одржава заједничке поморске вежбе са САД и Француском

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *