Оснивач Крокодила за трагедију у Рибникару оптужује графите а син му пева о МАСОВНОМ УБИСТВУ!

2

На недавно одржаној конференцији за медије поводом све већег броја графита “Да се војска на Косово врати” у организацији НВО Крокодил и Иницијативе младих за људска права, о утицају графита говорио је и основач НВО Крокодил Владимир Арсенијевић. 

Он се дотакао и трагедине у ОШ Рибникар и навео како је утицај на Косту Кецмановића сасвим сигурно имао графит Ратка Младића, јер је према речима Арсенијевића реч о извршиоцу геноцида а не српском хероју како га погрешно доживљава народ Србије.

Арсенијевић је међутим заборавио да помене да је његов син познати репер под уметничким именом Surreal и да су текстови песама више него забрињавајући, будући да он у њима говори о масовним убиствима, употреби дрога и позивом на насилничко понашање.

“Гвожђе на мењач, у гепеку калаш, са’ћу да побијем цео твој салаш, ово је пецање, зови ме Алас, неће ти помоћи Исус, ни Алах, на мојој страни је дебели Буда, има да побијем пола твог худа!”

И док се аутошовинисти наводно брину како да објасне својој деци речи “војска” и “Косово”, истовремено њихова деца певају о калашу и масовном убиству на салашу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Спотови овог младића препуни су експлицитних детаља попут дроге, нацистичких кукастих крстова, који се младом Арсенијевићу посебно допадају, оружја и свега онога што се презентује омладини кроз модерну музику као нормалан живот. Али то “забринуте” сазиваче конференције не забрињава.

Арсенијевић је у јавност доспео као молер код Митићеве рупе јер је учествовао у кречењу мурала “Кад се војска на Косово врати”, а што је и иницирало поплаву ових графита, познат је и као велики Укрофил. Наиме, у просторијама НВО Крокодил редовно су се одржавале седељке избеглица из Украјине и руских издајника, где се такође прикупљала и хуманитарна помоћ за украјинске нацисте.

Прочитајте још:  Милан Брдар: На универзитетима влада култура незамерања опозицији, слично као у 90-им (Видео)

Весна Веизовић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Оснивач Крокодила за трагедију у Рибникару оптужује графите а син му пева о МАСОВНОМ УБИСТВУ!

  1. Oduševljava me kad neko sam sebe tačno definiše! Krokodil – gmaz težak tonu, sa mozgom veličine loptice za stoni tenis (slobodno proverite da je tako), alav i krvoločan, bez ikakvih emocija živi i živi na račun urođenog instinkta za ubijanjem. Evolucija je to napravila od životinje, a deevolucija od nekih ljudi koji se, vidimo, ponose time.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *