Муслиманске поруке мира: “Србе на врбе” и “Мрш из Босне” освануло на таблама на улазу у Источно Сарајево

1

Муслиманске поруке мира: “Србе на врбе” и “Мрш из Босне” освануло на таблама на улазу у Источно Сарајево.

Прочитајте још:  ТРАНСКРИПТ РАЗГОВОРА ШИРАКА И КЛИНТОНА! Један хтео војну интервенцију у Сребреници, други се жали: Ма ја бих, али неће да се боре у Босни!
Табла добродошлице у Источно Сарајево са натписом “Добро дошли у Источно Сарајево, град 157.000 Срба који су морали напустити Сарајево”, у општини Источна Илиџа ишарана је данас увредљивим садржајем упућеним Србима, између осталог, и са “Алаху екбер”.

На табли постављеној у Равногорској улици је написано и “Србе на врбе”, као и “М`рш из Босне”.

Прочитајте још:  Вучић држао говор фотељама на самиту у Глазгову
Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић рекао је Срни да ово није први пут да су табле добродошлице предмет иживљавања, како оних који се баве политиком и представљају Сарајево, тако и обичног народа заведеног мржњом према Србима.

– Забрињавајуће је да је народ заведен мржњом према Србима која дуго траје и ту мржњу испољавају на такав начин – рекао је Ћосић и додао да се Градска управа обратила Полицијској управи Источно Сарајево да се дошло до починилаца који треба да буду процесуирани.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Вучић у Прибоју: Морамо да поштујемо муслимане ово је њихова земља
Према његовим речима, забрињавајуће је ако су те поруке написала деца јер то значи да се мржња према Србима преноси на нове генерације, а уколико су писале старије особе, то значи да мржња и даље траје.

“Ништа ново, али због опстанка и проширења нашег народа ми се нећемо бавити мржњом према њима и ценимо их као комшије које живе поред нас” – нагласио је градоначелник.

Прочитајте још:  МИГРАНТИ И ДЕМОКРАТИЈА: Ученици у Немачкој тражили увођење строгих исламских правила
Живот у БиХ, сматра он, може бити могућ само уз међусобно уважавање, којег тренутно нема због тога што се сигнализација на улазу у Источно Сарајево уништава.

“Имате апсурд у овој земљи да је пре 15 дана градоначелник Сарајева Бењамина Карић предвођена својом свитом уништила туђу ствар коју смо поставили и нико о томе не говори, иако смо поднели адекватне пријаве” – истакао је Ћосић.

Ћосић је додао да и то говори о карактеру и ономе што је БиХ, а то је да је апсолутно немогућа и неодржива.

РТРС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Муслиманске поруке мира: “Србе на врбе” и “Мрш из Босне” освануло на таблама на улазу у Источно Сарајево

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *