Режимски посланик најавио иницијативу за закон против страних плаћеника!

1

Владимир Ђукановић, посланик СНС у скупштини Србије,  недавно је дао изјаву за Бету поводом забране уласка у Србију Црногорки Јовани Маровић, где је подржао одлуку Србије. 

“Потпуно је исправна одлука о забрани уласка у Србију бившој црногорској министарки. Сваком ко подржава зелено-леве екстремисте у Србији као Виола фон Kрамен и ко води кампању за независност Kосова и подрива ову државу тако што финансира разне невладине организације које стварају хаос, требало би забранити улазак у Србију”, сматра Ђукановић.

Бившој потпредседници Владе и министарки европских послова Црне Горе Јовани Маровић није дозвољено да с аеродрома “Никола Тесла” уђе у Србију. Она је у среду задржана на аеродрому у Београду и узет јој је пасош, а касније је враћена у Црну Гору.

“Одбијен ми је улазак у Србију због ‘заштите безбедности Републике Србије и њених грађана’. Хвала Александру Вучићу што правите од мене хероину”, саопштила је она.

Њену изјаву о “хероини” и подршци грађани Србије су исмејали задовољни што је Маривићки забрањен улазак, будући да су њена деловања против националних интереса Србије, а Ђукановић је направио и видео за друштвене мреже где је и сам исмејао “огромну подршку”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У видео прилогу, Ђукановић каже да је Србији итекако потребан закон против страних агената и да се већ једном расветли какве интересе имају извесне државе које финансирају НВО сектор, јер како наводи новац који они примају – није мали.

Прочитајте још:  Ђаци од данас у школама, настава по моделу „семафора”

Посланик СНС је још једном поновио да би забранио улазак не само суседним невладинићима већ и Виоли фон Крамон и Урсули фон дер Лајен али и сваком другом ко отворено делује против националних интереса Србије и њеног суверенитета и интегритета.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Режимски посланик најавио иницијативу за закон против страних плаћеника!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *