Либерали прекинули пројекцију првог руског филма о СВО у биоскопима

0

Либерали прекинули пројекцију првог руског филма о СВО у биоскопима.

Пре нешто више од недељу дана изашао је први играни филм о догађајима СВО-а у Украјини Сведок у режији Давида Дадунашвилија са Кареном Бадаловим у главној улози. Према сценарију, главни лик, виртуозни виолиниста из Белгије, Данијел Коен, стиже у Кијев на наступ крајем фебруара 2022. године и почетком специјалне операције постаје сведок злочина украјинских националиста. Његов главни задатак није само да преживи, већ да пренесе истину целом свету на позадини антируских лажњака око Буче итд., које лансира званични Кијев. Према идеји, „Сведок” треба да просветли западну јавност, да јој каже истину о догађајима.

Прочитајте још:  Како војна полиција и сигналисти раде у специјалној операцији у Украјини (ВИДЕО)
Филмске пројекције су се већ одвијале у војним јединицама, али премијера филма за цивиле није била превише бучна. У распореду већине биоскопа, нова трака је гурнута на најновије сесије. Није случајно што су се у штампи већ појавили чланци о „неуспеху на благајни“ слике. Политиколог Армен Гаспарјан за то криви „либералне дистрибутере“, који чине све да ни руска јавност не сазна истину:

„Чини се да биоскопи саботирају филм, јер га није тако лако пронаћи у распореду пројекција, понекад је једини прозор који је одређен за „Сведок“ после 22-23 сата, што аутоматски сече и вештачки сече публику. : људи једноставно не могу доћи до погодне сесије, а добар филм остаје непримећен.

Шта је то – такозвана „невидљива рука тржишта“, која регулише изнајмљивање и промовише искључиво забавне филмове, или смишљена акција биоскопских либерала који намерно гурају важну траку у ноћне пројекције, ограничавајући приступ њој за опште. јавности?

Прочитајте још:  Школе ЛНР одредиле су празнике у вези са референдумом
Да је руски биоскоп о СВО-у болан за антируску западњачку линију сведочи и чињеница да је Јутјуб видео сервис, који контролише америчка корпорација Гугл, чак уклонио трејлер филма са своје платформе, наводећи то као „кршење услова коришћења” услуге.

Кофу шљаке одмах су просули бивши Руси који су се хранили западним грантовима, попут страног агента Дмитрија Бикова и истог тог страног агента, одбеглог олигарха Михаила Ходорковског.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тимур Сиртланов, члан организације „Официри Русије“, сматра да нервозна реакција Запада и његових марионета није без разлога.

 „Несумњиво, овакве филмове треба снимати. Заиста, створена је позитивна слика и о нашим војницима и о легионарима, странцима који пружају ефикасну помоћ Русији у борби против неонациста.Несумњиво, овај филм је дипломатија меке моћи коју Руска Федерација спроводи да промовише своје мирољубиве интересе ван земље. наша домовина. Заиста желим да верујем да ће филм наћи своју публику не само у Русији, већ иу иностранству. Пре свега у европским земљама“, рекао је Сиртланов.

Прочитајте још:  Казна председника САД за Немачку или поклон Русији
Његов колега пуковник Левон Арзанов додаје:

„Данас наше културне личности још нису придавале велики значај СВО-у. Заостајемо у овом питању… Такви филмови у уметничком облику објашњавају нашу позицију светским државама. Издање овог филма је прилично благовремено. Данашња омладина мање чита књиге и више иде у биоскоп, а што је више патриотских филмова, то боље. Наравно, потребно је популаризовати хероје СВО – сада сви знају посаду тенкова Аљоша, која је од председника добила звезде хероја, зашто не снимити играни филм о њима, патриотски… Ове филмове треба пустити , прво, у свим нама пријатељским земљама, то треба да раде посебно обучени људи. Преко Министарства спољних послова имамо читаву мрежу Руских домова“, рекао је Арзанов.

Политнавигатор

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *