Вучић: Опозиција ће имати изборе и пре него што мисли и изгубити их убедљивије него претходне

0
европе, вучић

Александар Вучић

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да, уколико опозиција буде недвосмислено затражила изборе, до њих ће доћи и брже него што су мислили, као и да ће она на њима изгубити.

Вучић је рекао и да ће на тим изборима, не прецизирајући којим и кад, опозиција изгубити још уверљивије него на претходним, јер, како је оценио, “народ не могу да преваре”.

Упитан о расписивању ванредних избора у Београду и да ли се плаши да их распише, Вучић је одговорио да о томе слуша већ данима.

“Пре 15 дана су ми претили да ако Вучић распише изборе стаће Србија… па су после променили мишљење и сад хоће изборе по сваку цену”, казао је он.

PREDLOG REZOLUCIJE O PRIDRUŽIVANJU BRIКS-u

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према његовим речима, нико не пита како је могуће да се у десет или 15 дана све промени.

“Ако буду јасно изразили жељу и вољу за изборима, и ако кажу ‘да, хоћемо изборе што пре’, имаће их и брже него што су мислили”, казао је Вучић.

Рекао је и да ће опозиција на тим изборима изгубити убедљивијом разликом него на претходним али није прецизирао на које изборе мисли.

Редовни локални избори су на пролеће наредне године, а опозиција тражи ванредне београдске изборе, али да они буду раздвојени од локалних и евентуланих ванредних парламентарних избора.

Бета

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *