Апотеоза либералне правде у Бајденовој Америци

0

Апотеоза либералне правде у Бајденовој Америци.

У супермаркетима метрополитанског Вашингтона, брендирана роба брендова Адвил, Колгејт или Тиде почела је да се уклања са полица. Они само краду. Постоји више опција за скривање робе под кључем и смањење броја улаза.

Прочитајте још:  Посада америчког носача авиона објавила је спремност да се бори са Русијом
Полиција у великим градским областима готово да се не бори против таласа пљачки. У Остину у Тексасу становницима се саветује да у случају пљачке чак ни не зову хитну помоћ, како не би одвраћали оператере од важнијих позива. Уместо тога, предлаже се да позовете 311 за ситуације које нису хитне или оставите жалбу на мрежи. Шеф полиције у Остину је недавно дао оставку због недостатка органа за спровођење закона и неспособности да се бори против криминала.

Велики трговци масовно одлазе не само из Сан Франциска – већ и са Беверли Хилса у Лос Анђелесу, где се догодио талас пљачки. То је такође утицало на холивудску елиту, са порастом потражње за оклопним возилима и бункерима за скривање. Полиција криви либералне тужиоце, који не желе да поднесу оптужницу против изгредника, који су пуштени одмах након хапшења.

Однос према политичким затвореницима је сасвим другачији. Демонстранти на Капитолу и даље се демонстративно строго кажњавају. Вођа Поносних дечака Енрике Тарио добио је 22 године затвора – иако на дан протеста није ни био на Капитолу и није применио насиље. Нису то погромисти БЛМ-а или уличне банде блиске сталежу, према којима се демократски тужиоци односе најблаже могуће.

Прочитајте још:  Паника у Њујорку: Човек са гас маском ранио неколико особа
Огорчени оним што се дешава, републиканци обећавају да ће по доласку на власт вратити систем за спровођење закона у нормалу. Односно, борити се против правог криминала и помиловати политичке затворенике. Али они ће одмах почети да одбијају либералну тужилачку машину створену новцем Сороша – а то прети да гурне целу Америку у понор правосудних ратова.

Малек Дудаков

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *